Home ZABAVA Izaberite stazu koja vas najviše privlači i saznajte kako ćete proći u životu!

Izaberite stazu koja vas najviše privlači i saznajte kako ćete proći u životu!

0
Izaberite stazu koja vas najviše privlači i saznajte kako ćete proći u životu!

 

Pred vama je 4 različitih šumskih staza. Ona koja vas najviše privlači ne samo da otkriva više o vašoj podsvesti, već vam objašnjava i stazu na kojoj ste zaista u životu.

 

Staza broj 1

Brzo opraštate i zaboravljate, a još brže se nasmejete. Dok se drugi ljudi preznojavaju oko malih stvari, vi zviždite neku pesmicu. Imate nežni, živahni duh i blagu prirodu. Vi uživate u lepoti i najsrećniji ste kada ste okruženi svojim omiljenim predmetima. Tradicija i prošlost su vam jako važni. Izborom ovog cvetnog puta, otkriva se kako volite da radite neke stvari sporo i cenite male stvari u životu, ali postoji avanturistički strah u vama. Kada nešto novo ide vama u susret, iako uživate u sigurnosti i bezbednosti, bićete srećni zbog promene. Kao cveće u proleće, uskoro ćete procvetati. Iako ste skloni da budete mirni, pokušajte ipak da se vaš glas čuje češće. Pravo je vreme da kažete ono što osećate.

Staza broj 2

Vi uživate u novim avanturama, novim senzacijama i novim iskustvima. Vi ste vatreni i smeli, ali ne volite da igrate igrice. Vi ste jaka ličnost koja ne ublažava reči. Odani i pouzdani, vi nikada ne biste doveli u zabludu prijatelja. Kameni put otkriva da uživate u izazovu, a nemate ništa protiv teške bitke. Uvek ste smatrali da nešto lepo vas čeka na vrhu – i bili ste u pravu. Postoje krive na vešem putu, ali vi ste uravnotežena osoba koja to može lako da sredi. Vaša mirna energija i toplina može da bude od pomoći ljudima oko vas. Naučite ih kako da puste stvari samo da jednostavno odu.Nastavite da se penjete i nećete biti razočarani. Tako ste blizu… Vaša hrabrost je izvor snage za sve oko vas, ali pustite ih da vide i vašu mekšu stranu.Nastavak na sledecoj strani…