spot_img

Ribe, Rakovi, Vodolije i Blizanci – Ovi znaci horoskopa imaće ludačku sreću sa parama i u ljubavi, ovo je NJIHOVA NAJBOLJA NEDELJA!

Ove nedelje nas poznati numerolog donosi srecu ovim znacima horoskopa bice rastereceni na svim poljima…

Ova nedelja počinjem brojem dva, a astrolog i numerolog Stefan Dragojlović je u emisiji „150 minuta“ na Prvoj otkrio šta nam to donosi. Četiri znaka imaće mnogo sreće kada su ljubav i finansije u pitanju, ali važno je da na neke stvari dobro obratimo pažnju.Bićemo osetljivi na tuđe energije, bićemo hipersenzitivni, ne treba da budemo svuda izloženi.

„Dvojka je sudbina u numerologiji, ono na šta ne možemo da utičemo. Kažu da na dve stvari ne možemo da utičemo, na momenat rođenja i momenat smrti, a na sve ostalo možemo dobrim delom, osim ako se ne nalazimo u sedmici ili u godini broja dva. Onda čovek treba da se osloni na intuiciju.

Ove nedelje treba da se prepustimo emocijama, osećanjima, bićemo više vezani za kuću, porodicu, dom. Dvojka simbolizuje ženski princip, majke, žene, sestre. Žene će imati jako pojačanu intuiciju, tako da, ako nešto ne znamo, treba njih da pitamo za savet“, rekao je Dragojlović i otkrio na šta treba da obratimo pažnju kada je zdravlje u pitanju.Ovde je lekcija naučiti kako ne nasesti na tuđe provokacije i ega, već propustiti energiju sukoba i s unutarnjim mirom poslati ljubav osobi koja hoće  otići.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img