spot_img

RIBE mogu mnogo da OPROSTE i dugo da ĆUTE, ali kada PRETERATE one će vas PRECRTATI!

RIBE mogu mnogo da OPROSTE i dugo da ĆUTE, ali kada PRETERATE one će vas PRECRTATI! Riba je neko ko poseduje izuzetno lepe osobine kao što su plemenitost, nežnost i emotivna pažnja.

 

 

Ona je puna poštovanja za one ljude koji su joj bliski. Ribe su poslednji znak u Zodijaku, ali su po mnogo čemu prve. One su spremne svima da pomognu i nikada svoje prijatelje ne ostavljaju na cedilu. Vrlo su osećajne i spremne su da svima budu rame za plakanje i oslonac. Takođe, ako vam treba neko ko je bez predrasuda, slobodno se obratite Ribama. One su jednostavno najosećajnija bića na planeti, nikada vam neće dosađivati i sve će razumeti. Takođe su poznate kao najtolerantniji znak Zodijaka, ali i one imaju svoju granicu. One imaju neverovatno velikodušnu prirodu i veliko srce i spremne su uvek da pomognu. Vrlo su osećajne i spremne su da svima budu rame za plakanje i oslonac.

 

 

Takođe, ako vam treba neko ko je bez predrasuda, slobodno se obratite Ribama. One su jednostavno najosećajnija bića na planeti, nikada vam neće dosađivati i sve će razumeti. Takođe su poznate kao najtolerantniji znak Zodijaka, ali i one imaju svoju granicu. One imaju neverovatno velikodušnu prirodu i veliko srce i spremne su uvek da pomognu. U svakom odnosu poverenje je za njih veoma bitno i ko ih jednom izda, sigurno više neće imati mesto u njihovom životu. Poznata je izreka “ćuti kao riba”, što znači da Riba može mnogo toga da vam prećuti, ali budite sigurni da će vam sve zapamtiti. To što nekada ništa ne kažu, ne znači da im nešto ne smeta, već će samo sačekati pravi trenutak da vam kažu ono što im leži na duši.

 

 

Ponekad se može čak i desiti da odu bez reči, bez objašnjenja, i zato treba paziti šta radite sa Ribama, jer i one imaju svoju granicu tolerancije. Mogu mnogo toga da razumeju i da oproste, ali ipak će zapamtiti ako ste ih duboko povredili. Zato im je u životu važno da kraj sebe imaju prave ljude i veoma pažljivo biraju svoje prijatelje. Riba zaista ima dušu kakva se samo može poželeti. Uvek je spremna da sasluša svakog, da sve razume i da svima bude oslonac. Ako može da vam pomogne, ona će to vrlo rado uraditi i nikada vam neće zabiti nož u leđa. Ali nikada neće ni oprostiti onim ljudima koji se igraju sa njom. Možda će, ukoliko se pokajete, jednom da vam oprosti, ali će vas sigurno svaki put opomenuti na grešku koju ste napravili. Ona jeste naivna, ali nije glupa i nikada neće dozvoliti da bude nečija igračka.

 

 

Riba jeste veliki emotivac, ali je takođe i veoma inteligentna i vrlo dobro zna ko joj želi dobro, a ko loše. Svi oni koji pokušaju da pređu njenu granicu tolerancije, mogu sebe smatrati gubitnicima, jer će zauvek izgubiti nekoga ko je zaista vredniji od suvoga zlata. U ljubavi, žena Riba daje mnogo, ali ne sve.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,365PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img