spot_img

RIBA: Ne potcenjujte njenu DOBROTU, jer ona NIJE NAIVNA! To što o nečemu ĆUTI, ne znači da NE PRIMEĆUJE!

Riba je poseban znak po mnogo čemu. Teško ju je razumeti i teško ju je voleti, ali je pravo bogatstvo imati je pored sebe.

 

Ona je ta koja će vam pružiti bezuslovnu ljubav, koja će vas uvek razumeti i mnogo toga vam oprostiti. Međutim, ta ista Riba može mnogo da ćuti i mnogo da trpi, ali ne mislite da je to znak da je ona glupa i ne potcenjujte njenu moć inteligencije.

 

To što ona ćuti, to ne znači da ona ništa nije primetila, samo će vas pustiti da sami jednog dana shvatite da ste pogrešili i da ste je izgubili time što ste je povredili i potcenili. Ali upamtite, kada niko ne bude imao za vas razumevanje, Riba će ga imati. Ribe si divna bića, nežna, emotivna i inteligentna. Brižna i požrtvovana. Ribe krasi jedna divna osobina, a to je razumevanje. Veoma vole ljude, druženja, zabavne su i vedrog duha. Riba će gotovo uvek naći razumevanje za ljude koji nisu slični njoj. Pokušaće razumeti postupke ljudi koje niko osim nje ne bi pokušao razumeti. Često pronađe neko opravdanje za postupke nekih ljudi, čak i kada ih nema. Smatra da svako ima svoje razloge zašto je baš tako u određenoj situaciji postupio.

 

Ako vas Riba “osudi” onda znajte da ste gadno nešto pogrešili. Riba zna opraštati, ali ne sve i ne svima. Mada, Riba će oprostiti ono što većina znakova Zodijaka ne bi. Riba voli da je korisna. Voli kada nekome može pomoći. To joj daje osećaj zadovoljstva koji se ne može ničime kupiti i platiti. Kao Rak i Škorpija, i Riba spada u vrlo emotivne zodijake. Riba je dobra, nežna i emotivna, ali i vrlo inteligentna. Ribe su lakoverne i previše veruju ljudima. Zbog toga često budu povređene i razočarane. Ali dozovu se pameti kad tad. I možda će vam i prećutati, ali neće zaboraviti. Ne mislite samo da nije nešto shvatila ili razumela, jer ona vidi sve.

 

Dalje, ono što moramo naglasiti, Ribe su poslednji znak u Zodijaku, ali su po mnogo čemu prve. One su spremne svima da pomognu i nikada svoje prijatelje ne ostavljaju na cedilu. Vrlo su osećajne i spremne su da svima budu rame za plakanje i oslonac. Takođe, ako vam treba neko ko je bez predrasuda, slobodno se obratite Ribama. One su jednostavno najosećajnija bića na planeti, nikada vam neće dosađivati i sve će razumeti. Takođe su poznate kao najtolerantniji znak Zodijaka, ali i one imaju svoju granicu. One imaju neverovatno velikodušnu prirodu i veliko srce i spremne su uvek da pomognu. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,497PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img