spot_img

VODOLIJA- POŠTENA I VERNA,ONA JE NEŽNO I DOBRO BIĆE SA VELIKIM SRCEM I DIVNOM DUŠOM.

Mogu biti stidljivi, nežni i strpljivi, a sa druge strane potpuno ekscentrični. Vrlo samosvesni i snažnih uverenja, Vodolije se hrabro bore za ono u šta veruju.

Vodolije su toliko posebne. Njih je veoma teško opisati, teško ih je upoznati, ali i razumeti. Ako se pitate zašto je to tako, evo i objašnjenja. Dakle, Vodolije su osobe koje veoma često nose masku na svom licu.

Mnogi misle da su hladne i da su loši ljudi, ali to je zapravo daleko od istine. One pre svega imaju veliko i čisto srce i jako su dobre osobe. Nastoje da svima u životu pomognu, na bilo koji način.

Zbog svoje dobrote veoma često ispadnu naivne i to im često stvara probleme u životu i zato možete videti masku na njihovom licu. I možete ih često sresti da glume da su hladne i da ne vole nikoga.

Međutim, prava istina je da su one dosta drugačije i da se razlikuju od svih. Vodolija je neko ko zaista ume da voli do ludila i ko ume da bude najveći prijatelj. Međutim, ona često može da bude i opasan neprijatelji, jer svima vraća istom merom.

Nikad u životu nikoga prva neće napasti, ni povrediti i gleda da prema svima bude fer, ali ako shvati da neko pokušava da se igra sa njom onda je Vodolija spremna da mu pokaže svoje drugo lice i koliko je opasna.

U takvim situacijama ona nikada ne deluje naivno i ume vrlo dobro da se brani. U životu joj je najbitnije da kraj sebe ima prave ljude, koji je cene i poštuju. Njoj je porodica na prvom mestu. Ona je jedini znak Zodijaka koji nikada ne diže ruke od ljubavi. Ako se zaljubi, spremna je da se za tu ljubav bori, čak i u poznim godinama.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,587PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img