spot_img

Retrogradni Merkur do 23. oktobra donosi PAKLENE promene svim znacima horoskopa!

 

Svi strahuju od retrogradnog Merkura, sada nam stiže retrogradni Saturn, koji će uticati na sve horoskopske znake, ali na različite načine. Dok će nekima doneti organizovanost, mudrost, istrajnost, fokusiranost, dugovitost, druge će ozbiljno da namuči PRIPAZITE SE ZLOG BRATA RETOGRADNOG MERKURA…

Ovan

Predstavnici ovog znaka će trenirati strpljenje i izdržljivost. Važno je da se više posvete partneru. Pogledajte šta vam u vašem odnosu ne odgovara, šta treba promeniti.

Ako nemate partnera, razmislite o tome što očekujete od osobe s kojom želite da otpočnete vezu. Sredite svoje želje kako bi se sredio i aspekt ljubavi.

Bik

Može se osećati vrlo neprijatno zbog finansijskih kašnjenja, ali ćete naučiti da se nosite sa ovakvim situacijama. U ovom slučaju se oslobađa vreme za razmišljanje, analizu, zaustavljanje i pitanje: “Da li treba ovo da uradim?” ili “Ima li to smisla za mene?”

Što češće postavite sebi ova pitanja, kako biste izabrali put koji će vas činiti srećnim i zadovoljnim.

Blizanci

Moguće su poteškoće u komunikaciji. Pokušajte da se oslobodite nezdravih navika. Da biste vratili harmoniju morate da formirate drugačiji način ishrane. Jedite što više svežeg voća i povrća.

Pošto je znak Blizanaca povezan s komunikacijom, u ovom periodu povoljno je raditi na retoričkim sposobnostima.

Rak

Tokom retrogradnog Saturna, oko sebe ćete imati prelepu kosmičku energiju, koja može pomoći u ličnoj transformaciji. Dobro je da odvojite vreme, svega nekoliko trenutaka za razmišljanje, posebno kada je u pitanju ispitivanje vaših ličnih uverenja i obrazaca ponašanja.

Možda ćete se osećati kao da trčite u krug ili da ste opsednuti u određenim tačkama ove retrogradnosti, ali to je samo zato da univerzum može ukazati gde treba da dođe do promene. Nemojte se plašiti da odbacite ljude ili situacije koje vam više ne služe, to će vam samo pomoći da se na kraju osećate bolje.

Lav

Ova retrogradna faza bi mogla da vam deluje kao test za vaše odnose, ali pokušajte da ne klonete duhom, hrabri Lavovi. Moguć je konflikt s romantičnim partnerom, a vaše razlike mogu biti očiglednije nego ikada ranije.

Važno je da naučite kako da nadvladate svaki sukob koji se pojavi kada su u pitanju stvari srca. Ako na kraju dana ne možete da pronađete način da se slažete, možda je vreme da krenete dalje.

Devica

Slušajte svoje telo i obratite pažnju na svoje zdravlje tokom ove retrogradne faze. Vaša želja da pomognete drugima mogla bi da postane neodoljiva, a univerzum bi mogao da vas stavi na ‘pauzu’ ako ne odvojite neke mirne trenutke za sebe.

Bilo da se radi o nekoliko minuta samoće tokom radnog dana ili cele noći, nemojte da se osećate loše zbog toga što dajete prioritet svojim potrebama. Zapamtite da nikome niste dobri ako niste dobri prema sebi.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img