spot_img

Žena VODOLIJA: Ne ume da MRZI, ali kada prestane da VOLI postaje KRALJICA RAVNODUŠNOSTI!

Čudesna, prijatna, iskrena, zabavna, optimistična, originalna i lepršava – sve su to pridevi koji opisuju ženu Vodoliju. Ova žena je zaista posebna i ona je uvek samo svoja.

Nju je jednostavno nemoguće staviti u kalup, jer ona ne voli društvena pravila i norme. Ona uvek radi po svome i ne voli kada joj drugi govore šta treba da radi. Za nju je život igra u kojoj svako igra po svojim pravilima i zato ona ima svoja pravila i ne dozvoljava nikome da ih ruši. Ona je takođe veliki humanitarac i ona je žena koja je prijatelj sa svima. Ona ne voli sukobe i svađe i zaista ume sa svima da se druži.

Poznanika ima puno, međutim, onih pravih prijatelja ima jako malo. Uvek je tu za svoje prijatelje i jako je velikodušna. To je žena koju uvek možete pitati za savet i koja će uvek imati prave reči utehe za vas. Ako kraj sebe imate jednu ženu Vodoliju, sigurni smo da znate o čemu pričamo. Što se tiče ljubavi, ona je neko ko se ne zaljubljuje tako lako. Ali kada se zaljubi, sa njom je ljubav uvek zabavna i sa njom nikada nije dosadno.

Potrebno joj je dosta vremena da stekne poverenje u neku osobu i da je pusti sasvim u svoj život. Kada je u vezi, ona voli da bude nezavisna i ne voli da guši svog partnera, ali to isto zahteva i od njega. Idealni partneri za nju su u znaku Vage, Blizanca, Strelca i Ovna. Ova žena je dama koja ima tananu dušu i za nju su emocije sve. Ona je neko ko ne ume da mrzi, ali kada prestane da voli može da bude prava kraljica ravnodušnosti. Ona veoma dobro zna šta želi od života i kroz život gazi veoma odlučno, vodeći se svojim stavovima i intuicijom.

Jedino što zahteva od svojih prijatelja i od svojih bližnjih jeste da joj nikada ne kradu slobodu, jer im ona to neće dozvoliti. Ona jednostavno uživao u njoj i ne voli da joj neko nameće obaveze i pravila. Ona je žena koja je puna pozitivne energije, ali u svom srcu nosi i ogromnu količinu dobrote. Njeno srce i njena duša su zaista čisti i nežni. Ako imate jednu Vodoliju kraj sebe, odlično znate da je ona dobar čovek i da ceni prave vrednosti.

Ona jednostavno zrači pozitivnom energijom i unosi radost i smeh u živote svojih bližnjih. U svojoj duši nosi samo dobrotu i u njenoj duši nema ni trunke zla. Ona ne ume da mrzi, niti da bude ljubomorna i zavidna. Ona je neko ko jednostavno ne voli negativna osećanja i nikada im ne dozvoljava da je obuzmu. Nastavak na sledecoj strani.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img