spot_img

Pomisli ŽELJU, izaberi jedan MAGIČNI ŠEŠIR i saznaj kada će se tvoja velika želja ISPUNITI!

 

Magični šešir je jedno vrlo bitno oruđe koje poseduje svaki čarobnjak. Ono mu pomaže da usmeri i kanališe svoju magiju.

 

Magični šeširi mogu da ostvare mnoge naše želje, ukoliko ih dovoljno snažno poželimo. Svi mi imamo neke neostvarene želje i na njihovo ostvarenje čekamo sa velikim nestrpljenjem. Upravo zbog toga mi smo pripremili ovaj test za vas. Pomislite želju, izaberite jedan magični šešir i saznajte kada će se vaša velika želja ispuniti.

 

 

 

AKO STE IZABRALI PRVI MAGIČNI ŠEŠIR:

 

 

 

Ne pokazujete vi neki posebno veliki optimizam u poslednje vreme. Ali vas zaista niko nema prava da krivi zbog toga, jer se vama već duži vremenski period dešavaju loše stvari u životu. Sigurno je da imate puno želja, ali ste prosto od mnogih odustali, jer ste izgubili veru u magiju. Međutim, vama će se vrlo uskoro desiti nešto čarobno i prelepo i nešto što će vam vratiti veru u sreću i u neko mnogo lepše i bolje sutra. Ono što vas očekuje već tokom narednog perioda jeste ostvarenje jedne vaše velike želje.

 

 

Vama će naredni period doneti nešto u šta sada ne verujete da vam se može desiti. Međutim, ono što je sigurno jeste to da će vaša velika želja postati prelepa stvarnost i to pre nego što vi to možete uopšte i očekivati. Vama će se ostvariti vaša velika želja, a ona je vezana za ljubav. Ukoliko ste zauzeti, desiće se neke bitne promene u ponašanju vašeg partnera, koje vi već odavno priželjkujete i to će vas učiniti srećnima. A ukoliko ste slobodni, ovaj magični šešir vam poručuje da novogodišnje praznike nećete dočekati sami. U vaš život će ući osoba baš kakvu ste poželeli.

 

 

 

AKO STE IZABRALI DRUGI MAGIČNI ŠEŠIR:

 

 

Mnogo bi vama značilo to kada bi vam se ostvarila neka vaša želja. Vi prolazite kroz težak životni period i to bi vam bilo od nemerljivog značaja. Gotovo da ne prođe dan kada vi ne pomislite jednu istu želju. Međutim, vi ne verujete da će vam se takvo čudo desiti, jer bi za vas pravo čudo predstavljalo to kada bi vam se uskoro ostvarila neka vaša želja. A vama će se zaista uskoro ostvariti vaša velika želja.

 

 

 

Naime, vaša velika želja će vam se ostvariti vrlo brzo. Vaša velika želja će vam se ostvariti zapravo već u periodu do kraja godine. Vama se bliži taj čarobni trenutak kada će vaša velika želja postati ništa drugo nego prelepa stvarnost. Vama će period do kraja godine upravo obeležiti ostvarenje vaše želje i zbog toga ćete razloga za veliku sreću imati jako mnogo. Ukoliko je vaša želja vezana za porodicu i zdravlje, budite sigurni da će se ona ostvariti i da će sve biti u najboljem redu. A ukoliko je vaša želja vezana za ljubav, prosto je morate malo pogurati. Ništa se ne dešava samo od sebe, mi smo ti koji držimo ključ sudbine u svojim rukama, samo toga često nismo svesni. Dakle, učinite nešto i srce će vam biti na mestu. NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img