spot_img

Poklonite ovo CVEĆE za 8. MART: Sa njim poklanjate ženi NOVAC i SREĆU U BRAKU!

Postoje takve sobne biljke, koje su prisutne gotovo u svakoj kući. Ali, mnogi ne znaju čak ni kako se zovu, a da ne pominjemo njihovu pravilnu negu. Spatifilum – je jedna od takvih priča.

 

 

Postoji verovanje da ova biljka donosi
sreću njenoj vlasnici.

 

U čemu se krije ženska sreća?

 

 

Naravno, to je pre svega harmonija u kuci, a može li biti harmonije tamo gde nema jakog muškog ramena i malih trčećih koraka.
Veruje se da je upravo ova sobna biljka odgovorna za zensku dobrobit, ne nazivaju je uzalud – ženskom srećom.
Ako neudatoj devojci poklonite spatifilum, ona će u najskorijem vremenu srediti svoj lični život . Ako je poklonite udatoj dami – u porodici će se pojaviti dete .

 

 

U stvari, sve sobne biljke simbolizuju nešto određeno – neke sreću u braku, srecu-novac , treće – zdravlje, uspeh i tako dalje. Ali zašto se baš spatifilum smatra ženskim pokroviteljem?
Pokušajmo da otkrijemo.

 

 

Magična moć spatifiluma:

 

Od davnina su žene počele da primećuju da je postojanje ove lepe biljke u kući, obavezno povlačilo za sobom dobre promene, pogotovo u ljubavnim odnosima. Devojke su pronalazile svog izabranika, devojke u vezi – ubrzo su dobijale ponudu braka, a udate žene su zivele srecan bracni zivot.
Sreća je, takođe, dolazila u kuću kod žena koje su dugo pokusavale da zatrudne, i sa pojavom ove biljke one su, napokon, obradovane vešću o dugoočekivanom radosnom događaju.

 

 

Mnogo kasnije, ova biljka, i verovanja povezana sa njom, postala su naširoko poznata.
Žene, koje su već okusile sreću, donosile su svojim, manje srećnim drugaricama pelcere spatifiluma da bi i one, takođe, doživele magićnu moć ove biljke. Danas je ženska sreća jedna od najrasprostranjenijih i najomiljenijih poklona za lepši pol.

 

 

 

Uprkos činjenici, da mnogi ne veruju u magične čari biljke, spatifilum itekako može uticati na privatni život svoje vlasnice o čemu svedoče mnoge objave na forumima gde žene dele priče o ženskoj sreći i u pravom, i prenesenom smislu.
Sve to govori o tome, da ova biljka i verovanja nisu prazne priče, i da u njima postoji bar deo istine. Verovanja kazu da upija stetna zracenja i da je zato idealna sobna biljka.

 

 

Ako želite da ova sobna biljka promeni vaš zivot, iskreno je volite, brinite o njoj, zalivajte je, prihranjujte, lečite ako je to potrebno – neka ona oseti vašu ljubav, da otkrije svoja magična svojstva i vi ćete se uveriti da su ženska sreća i verovanja u nju – zaista istinita!

 

Evo i kako treba da je odrzavate…

 

 

Zbog svojih otmenih belih cvetova (nalik kalama) koji se elegantno ističu nasuprot sjajnim, tamnozelenim listovima, spatifilum spada u red popularnih dekorativnih biljaka koji oplemenjuju i čine prostor lepšim.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img