spot_img

PLUTON U ZNAKU VODOLIJE POTREŠĆE NAS IZ TEMELJA: Potpuni HAOS počinje sada i trajaće do 2044!

 

Poznavajući glavne astrološke događaje koji se očekuju u 2023. možete bolje razmišljati i planirati kako da iskoristite novu godinu na najbolji način.

Saturn prelazi u Ribe

Od 2017. Saturn — strogi upravnik zodijaka povezan sa odgovornošću, zrelošću i dugotrajnim lekcijama — krstari kroz znakove Jarca i Vodolije. Ali 7. marta, Saturn konačno prelazi u Ribe, vodeni znak sasvim drugačije prirode. Pošto je Saturn vezan za strukturu, a Ribe su povezane sa kreativnošću i duhovnošću, ovo predstavlja odličnu priliku da se ozbiljno upustite u umetničke, pa čak i mistične vode.

Saturn u Ribe znači da će novi svaez početi da doživljava svoj povratak Saturna: Ako ste rođeni između 21. maja 1993. i 30. juna 1993. ili 28. januara 1994. do 7. aprila 1996., Saturn u vašoj natalnoj karti će uskoro doživeti pun ciklus, što znači da ćete polako (ali izuzetno) prelaziti u duboki trenutak rasta, transformacije i sazrevanja.

Pluton u Vodoliji

Šta li su ljudi radili 5. aprila 1777. godine? Za Pluton je taj datum bio poslednji put da je udaljena patuljasta planeta na kraju našeg Sunčevog sistema ušla u znak Vodolije. Plutonu je potrebno neverovatnih 248 godina da završi orbitu, što znači da su Plutonovi pokreti zaista veoma velika stvar. U stvari, Pluton nije menjao horoskopske znakove od 2008. godine, kada je ušao u Jarca i krenuo na 15-godišnje putovanje kroz ovaj ambiciozni (kriza, kasni kapitalizam, kriza) horoskopski znak.

Pluton predstavlja dugoročnu generacijsku transformaciju koja nas potresa iz temelja. Dakle, kada se Pluton preseli u Vodoliju — poslednji vazdušni znak zodijaka, povezan sa napretkom, inovacijama i revolucijom — možemo da predvidimo ogroman razvoj koji se odnosi na tehnologiju, medicinu, vladine strukture, pa čak i društvo u celini. Od sada pa sve do 2044. godine, Plutonovo kretanje kroz Vodoliju garantovano će dovesti u pitanje naš status kvo.

Jupiter u Biku

Ako postoji jedna planeta koja zna kako da se zabavlja, to je definitivno Jupiter — nebesko telo povezano sa ekspanzijom, obiljem i ženskom srećom.

Koji god horoskopski znak Jupiter zauzima, zagarantovano je da će dobiti malo magije u godini koja je pred nama, a 2023. bogatstvo će obasjati Bika. Jupiter prelazi u zemljani Bik 16. maja — horoskopski znak povezan sa pragmatizmom, svrhom, finansijama i životnom sredinom. Ne samo da će druga astrološka kuća Bika u vašoj natalnoj karti primiti obilje dobrih vibracija (kao i bilo koje planete u toj kući), već na kolektivnom nivou može da ima pozitivan uticaj na ekološki i ekonomski napredak.

Osobe u dobi od 12, 24, 36, 48, 60, 72 i tako dalje (u razmacima od 12 jer je to trajanje Jupiterove orbite), treba da se pripreme da doživite svoj Jupiterov povratak — divnu astrološku prekretnicu koja dolazi kao dodatna pomoć sreće na vašoj strani.

Čvorovi u Ovnu i Vagi

Da li znate da su pomračenja velika stvar? To je zato što aktiviraju severni i južni čvor sudbine – i, otprilike svakih 18 meseci, ove moćne nebeske tačke naprave značajan potez.

Ove godine će se pomeriti na osu Ovan-Vaga, po prvi put od 2014. Sa severnim čvorom (budućnost) u strastvenom, živahnom Ovnu i južnim čvorom (prošlost), koji zauzima Vagu orijentisanu na partnerstvo, teme će se, vođene ciljem, fokusirati na autonomiju, individualnost i novu realnost.

Dolaze, naime, velike promene u vezi sa našim ugovorima i savezima. Ovo putovanje će započeti 20. aprila potpunim pomračenjem Sunca u Ovnu i nastaviti 14. oktobra drugim pomračenjem Sunca u Vagi, pri čemu će put totaliteta (put na kojem je pomračenje najvidljivije) formirati dinamičku dijagonalu preko Ujedinjenih nacija!Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img