spot_img

Odaberi POGLED S PROZORA i otkrij šta te uzbudljivo OČEKUJE U BUDUĆNOSTI!

 

Još jedan zanimljiv test je pred vama. Da biste saznali šta vas čeka u budućnosti, pažljivo pogledajte sliku i odaberite prozor koji vam se najviše sviđa.

Kao što vidite, sa svakog prozora možete ugledati drugačiji pejzaž. Grad, more, planina, šuma, polje suncokreta, livada. Sve to možete videti kroz prozor i svaka slika sa sobom nosi određeno značenje i poruku. Na vama je samo da odaberete jedan pejzaž i da na osnovu toga saznate šta vas očekuje u bliskoj budućnosti.

SLIKA 1 – GRAD Ako ste odabrali prozor s pogledom na grad, imaćete priliku da napredujete na svim poljima, da rastete i privučete ljubav i sreću kakvu zaslužujete. Moguće je da vam se u život vrati bivša ljubav, sa kojom ste imali romansu pre 3 ili 4 godine. Ako ste u vezi, imaćete punu podršku svog partnera za posao koji planirate da započnete. To ne znači da će sve biti lako, ali uspećete. Stalno podsećajte sebe da je ovo vaše vreme i da su vaši ciljevi vredni poštovanja. Finansijski uspeh vas očekuje u budućnosti, ali to će se dogoditi samo ako prepoznate da bogatstvo nije sramotno i da se za bogatu osobu ne kaže da je uvek nepoštena. Stoga promenite svoj stav prema novcu.

SLIKA 2 – MORE Ako ste se odlučili za morski pejzaž, moraćete se pripremiti za nekoliko udaraca sudbine, ali sigurno to neće biti veliki problem za osobu jaku poput vas. Ako budete imali trezan um, ravnodušnost i zdrav skepticizam u svom arsenalu, to vam može pomoći da savladate sve, izvučete zaključke i mirno krenete napred. Očekuju vas mnoge zanimljivosti, posebno u romantičnoj sferi, putovanjima i kreativnosti. Moguće je da ćete neki svoj hobi pretvoriti u ozbiljan biznis, a samim tim imaćete još jedan dodatan izvor prihoda. U periodu koji dolazi bićete neodoljivi i puno avantura vam sledi. Na jednom kraćem putovanju upoznaćete osobu koja će na vas ostaviti snažan utisak. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,874PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img