spot_img

Planete rade za vas kada su finansije u pitanju: Do 19. novembra ovim znacima STIŽE SEDMICA NA LOTOU!

Do 19. novembra planete će biti naklonjene Vagama, Ribama, Rakovima i Bikovima.

 

Ovo je odličan period za zaradu i treba da ga iskoristite. Fokusirajte se na sticanje materijalnih dobara, a ukoliko budete mudri, možete da zaradite veći novac, pa možda čak i sedmicu na lotou! Evo šta očekuje pripadnike ova četiri znaka Zodijaka…

 

VAGA

Ulazak Marsa u polje Bika donosi vam mogućnost da dobijete bolje plaćenu poslovnu ponudu. To je ujedno odličan period za rešavanje pitanja nasledstva ali i sponzorstva. Ovo je prilika da prezentujete svoj poslovni projekat i za to dobijete veće pare. U svakom slučaju bolji vam je novembar za novac, nego što je bio prethodni mesec. Odigrajte i neku igru na sreću, možda vam se posreći.

 

 

RIBE

Jupiter u vašem drugom polju tera vas da sređujete dom, kupujete dekorativne stvari, ali i preterujete. Zaradićete veći novac, ali ćete praviti i orgomna ulaganja. To, svakako, možda i nije najpametniji potez, ali vama se u ovom periodu ne dopada ideja da imate minimalno bilo čega, tako da ćete dosta trošiti. Ovo je period lude sreće za vas, tako da ne bi bilo loše da odigrate loto, bar jednu kombinaciju. Nikada se ne zna, možda bude i dobitna!

Nastavak teksta na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img