Home ZABAVA Ovo su KRILA ANĐELA ČUVARA: Izaberi jedna i pročitaj kakvu VAŽNU PORUKU imaju za tebe!

Ovo su KRILA ANĐELA ČUVARA: Izaberi jedna i pročitaj kakvu VAŽNU PORUKU imaju za tebe!

0
Ovo su KRILA ANĐELA ČUVARA: Izaberi jedna i pročitaj kakvu VAŽNU PORUKU imaju za tebe!

 

Krila najčešće simboliziraju mir, ljubav, lepotu, lakoću i vezu između zemlje i neba. Najlepša i najpoznatija krila su svakako krila anđela čuvara.

 

Anđeli su nebeska bića i oduvek su simbol nevinosti i dobrote. Svaki anđeo ima krila, koja takođe sa sobom nose sreću i dobrotu. Svaki čovek ima svog anđela čuvara koji ga prati i čuva od zla. Upravo zato, mi smo danas za vas izabrali tri para anđeoskih krila. Naime, vaš anđeo čuvar za vas ima zaista lepu poruku. Na vama je samo da odaberete jedan par krila i da saznate šta su anđeli namenili upravo za vas. Poznato vam je da anđeli imaju bela krila, ali mi smo ovoga puta za vas odabrali krila u boji, upravo zbog toga da bi ovaj test bio zanimljiviji.

 

KRILA ANĐELA ČUVARA BROJ JEDAN:

 

Izabrali ste krila anđela čuvari koja sa sobom nose prelepu poruku. Poruka glasi da ste zaslužili da Vam se desi mnogo lepih stvari tokom oktobra meseca. Uvek ste se borili za svoju sreću, a na tom putu nikada niste zaboravili druge osobe oko Vas. Zaslužili ste da dobijete prelepu nagradu tokom ovog perida baš zbog čistoće Vaše ogromne duše. Imate priliku da doživite jednu prelepu i veliku sreću, jer je to nagrada koja očekuje da bude samo Vaša. A ta nagrada je ljubavna.

Ako ste slobodni, onda Vam anđeli čuvari šalju novu ljubav koja će Vas mnogo usrećiti. Do sada ste celo vreme čekali da budete iskreno voljeni. A sada je došlo vreme da se Vaša želja ispuni. Što se tiče zauzetih, anđeoska krila Vam donose prelep odnos između Vas dvoje. Sve svađe koje ste imali će se napokon rešiti i moći ćete da uživate u ljubavi i vezi koju imate. Vreme je da vaša veza postane mnogo jača i bolja nego ikada pre.

 

KRILA ANĐELA ČUVARA BROJ DVA:

 

Ova krila anđela Vam šalju poruku da ne gubite nadu u sreću i bolje sutra. Borili ste se ceo život da Vam život bude lepši i mirniji, ali još uvek niste ispunili svoj cilj. Pa se polako prepuštate sudbini i prestajete da se borite. Ali sada je vreme da krenete još jače sa duplo više volje nego do sada. Ne smete da posustajete sada kada je sve skoro gotovo i spremno da krene na bolje. Morate da se borite najjače što znate i da nipošto ne odustajete od svojih snova. Nagrada koja Vam dolazi uskoro je prelepa. Ukoliko nastavite da se borite do kraja ovog meseca nagrada Vam stiže već krajem idućeg. NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…