spot_img

Ovo će biti mesec vrtoglavih promena, rađaju se nove varnice -AVGUST- nam donosi samo lepe stvari.

Rađaju se nove romanse i nove  romantične price, a sve što ste sanjali može postati stvarnost….

OVAN

Pomalo ste vragolasti na početku ovog meseca. Ništa vam nije dovoljno interesantno i energija vam ne miruje. Zainteresovani ste za zabranjeno voće i mogla bi vam se desiti „zabranjena ljubav“. Obično se podrazumeva da su „ zabranjene ljubavi „ i tajne ljubavi, međutim, vi ćete prekršiti pravilo. Mnogima ćete se hvaliti i pričati o svojim ljubavno-erostskim doživljajima, što baš nije neophodno.

Pomislite samo da to može doći do ušiju koje to ne smeju da čuju, i onda, eto skandala. Sve ovo će biti akteulno tokom druge i treće nedelje avgusta. Slobodni Ovnovi maće lepa i nadasve dobra druženja puni inspiracija,  pogleda, posebno u poslednjoj dekadi meseca.

BIK

Žene Bikove očekuje prelepo iznenađenje na kraju meseca Srešćete svoju ljubav iz mlađih dana posle dužeg vremena. Iako ste bili sigurni da je ta epizoda odavno završena, srce će vam zaigrati. Inače ste u periodu kada vam se preklapaju događaji i ljudi iz prošlosti sa sadašnjim trenucima. Verujem da ćete odlučiti da još jednom pokušate, samo sada na malo drugačiji, zreliji način. Slobodno se upustite u to, videćete da će biti vrlo interesantno, a ko zna može se završiti čak mnogo lepše nego što vama mašta dozvoljava da pomislite.

BLIZANCI

U emotivnom polju nekim Blizancima su se odnosi zakomplikovali i ohladili. Iako se vi teško rastajete od ljudi, nekim kontaktima, vreme je jednostavno isteklo. Za većinu Blizanaca nastupajući period uopšte ne mora da bude loš ukoliko vreme utroše na stvari u kojima ih još služi sreća. Ovog puta to je ljubav! Vaše strasti će se naglo razbuktati kao i želja da na emotivnom planu iskusite promene. Ipak treba napomenuti da ovaj period ne donosi neke ozbiljnije veze već samo avanture i zabavu. U stvari baš ono što vam trenutno nedostaje. Pa, bar uživajte čekajući neke bolje dane.

RAK

Bračni Rakovi prve dekade prolaze krizu. Posvetite se partneru i pokažite ljubav, jer mu je sada tako nešto najpotrebnije. Intuitivno ćete osetiti kada je najpogodniji trenutak da ispravite sve svoje greške učinjene voljenoj osobi. Vi jednostavno znate da drugačije niste mogli da shvatite vrednost vaše veze iliti braka. Neki događaji neka budu pokriveni velom tajne, jer ćete u suprotnom doživeti gubitak.

LAV

Pažnju i nežnost koji su tajno priželjkivali, sada je deo vaše svakodnevice i vi uživate u onome što vam se desilo. U nastupajućem periodu očekujte realizaciju planova na ljubavnom planu. Očekuje vas stabilizacija iste. Posle dužeg perioda nezadovoljstva i samoće ili nezadovljavajućeg odnosa, mnogi Lavovi će iskusiti neviđenu sreću sa osobom koja im je ušla pod kožu, i već odavno stanuje u njihovom srcu. Iako ste poznati po brzini i nestrpljivosti, neki događaji su vam stavili na ispit vaše stavove i emocije. Bili ste strpljivi, što je za svaku pohvalu i kao uvek iznenadili okolinu svojim ponašanjem.

DEVICA

Device ulaze u znatno povoljniji period ali toga u prvi mah i neće biti svesne. Još će da ih prati osećaj brige i potištenosti zbog nepovoljnih komunikacija u okviru porodice i familije. Posle mnogo stresa i neugodnosti stvari počinju da se odvijaju u njihovu korist i taj trend se nastavlja. Većina iz ovog znaka će uvideti da imaju podršku i simpatije i tamo gde nisu slutile, što će im dodatno povećati samopouzdanje i zadovoljstvo. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,587PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img