2.8 C
Belgrade
ponedeljak, 25 oktobra, 2021
spot_img

VRLINE I MANE: Ovako izgleda VEZA sa svakim znakom, i u dobru i zlu!

Pošto svaki zodijački znak ima svoj jedinstveni skup tipičnih karakteristika i kompatibilnosti, korisno je napraviti vodič kako biste znali šta očekivati od svakog od njih. Što više informacija imate, čak i ako je to od strane zvezda, bolje je za vas. Koji od znakova Zodijaka nikad neće učiniti da se dosađujete, a koji neće odgovoriti na poruke i pozive?

Spisak za i protiv:

Ovan

Za: Ovan je spreman za bilo koju avanturu i eksperiment. Imaju puno energije, koja je veoma zarazna, a veza će biti veoma strastvena i aktivna.

Protiv: Mogu biti suviše posvećeni sebi. Poznati su da ne odgovaraju na pozive i poruke.

Bik

Za: Veoma su ljubazni i pored njih ćete se uvek osećati sigurno.

Protiv: Veza može stagnirati, jer ne žele da popuste. Poznati su po tvrdoglavosti.

Blizanci

Za: Sigurno vam nikad neće biti dosadno. Oni su veoma inteligentni, veliki govornici i uvek će vaše potrebe i osećanja postaviti na prvo mesto.

Protiv: Pošto su vrlo inteligentni, mogu da misle da znaju sve bolje od svih ostalih. Pored toga, Blizanci imaju naviku previše da analiziraju i uznemiruju zbog onoga što su smislili u svojoj glavi.

 

 

Rak

Za: Raku možete verovati, uvek će se ponašati dostojanstveno. Možete im poveriti svoje tajne, ovaj znak odlikuje odanost.

Protiv: Karakteriše ih promena raspoloženja. Jednog trenutka su srećni, ali posle nekoliko sati ubija ih tuga. I ne pokušavajte da saznate šta nije u redu. Oni odmah zauzimaju odbrambeni stav.

Lav

Za: Imaju puno divnih stvari – njihov smisao za humor, njihovu sposobnost da rade sve zabavno i zanimljivo, svoju seksualnost. Sa njima ćete imati najbolje trenutke.

Protiv: Nisu osetljivi na osećanja drugih, pa čak i bez zlonamernih namera mogu uvrediti osobu.

Devica

Za: Oni mogu biti najboji ljudi na svetu i uvek razmatrati vaša osećanja. Zreli su i pouzdani i možete se osloniti na njih.

Protiv: Ponekad su suviše osetljivi i sumnjaju u vašu iskrenost, naročito kada je u pitanju vaša želja da im pomognete. Nastavak na sledecoj strani.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
2,991PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img