spot_img

Ovim znacima horoskopa je uvek teško da odu i prekinu vezu, a o prevari i ne pomišljaju – ONI VAS NIKADA NEĆE OSTAVITI!

 

Dok je nekima prevara kao da su otišli do prodavnice, neozbiljni su i nepažljivi u vezama, drugi ne mogu ni da pomisle da prevare svog partnera.

Varanje je jedan od najsebičnijih činova, ali nažalost, većina ljudi prevari bar jednom u životu. Iako ovu grešku mogu napraviti i žene, muškarci su prema svojoj prirodi skloniji varanju. Ništa gore nego kad saznate da vas je dečko ili muž prevario. Zapravo, postoje i razlozi zašto muškarac vara i oni često imaju veze sa horoskopskim znakom. Saznajte šta vi možete učiniti kako biste sprečili svog partnera da vas ikada u životu prevari.

Ovo su najverniji horoskopski znaci, koji će uvek biti tu za vas i koji će vaš teško izneveriti i ostaviti.

Bik

Ovo je jedan od najodanijih znakova Zodijaka. Činjenica je da je tipičan Bik veoma stabilan i nema naviku da menja partnere. Ako je Bik navikao na nekoga, onda će mu biti vrlo teško da raskine. Za uzvrat, on očekuje jednaku odanost i pažnju od svog partnera.Bikovi vole stabilnost i žele ženu na koju će uvek moći da računaju.

Njima vlada Venera, planeta ljubavi i harmonije, što znači da žele devojku pored koje će se uvek osećati prijatno. Samo se potrudite da zadržite njegovo interesovanje, a u tome vam mogu pomoći čak i spremanje ukusne večere ili posebna odeća samo za njegove oči i nikad neće ni pogledati drugu ženu.

Rak

Rak je najviše porodični znak Zodijaka. Ako se emotivno „zakači“ za nekoga, neće više želeti da ga pusti. Predstavnici ovog znaka mogu mnogo toga da oproste zarad očuvanja zajednice. Ako osobu smatraju „svojom“, biće mu odani i verni do srži.Rakovi su po prirodi veoma nežni i dragi i sve što žele jeste devojka koja će se brinuti o njima. Ipak, oni očekuju isti nivo osećajnosti i od svog partnera, kako svoje srce nude na dlanu. Stoga, ako nađe ženu koja će se bolje brinuti o njemu i biti nežnija i pažljivija, neće oklevati da vas napusti. Zato poštedite sebe patnje i brinite se o svom čoveku.

Devica

Racionalnoj Devici je obično potrebno mnogo vremena da izabere partnera. Pažljivo sastavlja listu osobina idealnog partnera, nabrajajući prednosti i mane. Ali čim Devica odluči da bude sa osobom i da je on baš „taj“, ostaće dugo zajedno.

Vaga

Tipične Vage su fokusirane na partnerstvo – ljubav je generalno preduslov za njihovu životnu ravnotežu. Zato, kada upoznaju partnera koji im se zaista dopadaju, gledaće samo u nju. Prirodno su šarmantni i vole da flertuju, ali neće žrtvovati ozbiljnu vezu zarad kratke romanse.

Jarac

Predstavnici ovog znaka prilično ozbiljno pristupaju izboru partnera. Jarčevi ne vole da menjaju partnere i vrlo su posvećeni. Sa osobom koju izaberu, biće zajedno dugi niz godina. Ovo je jedan od najodanijih znakova – iskren i nesposoban za izdaju.

Riba

Predstavnici ovog osetljivog znaka vrlo su posvećeni svojim partnerima. Na kraju krajeva, ljubav je od velike, ako ne i ključne važnosti u njihovim životima. Kada se zaljube, Ribe počinju da se raspadaju od ljubavi prema partneru. Zato retko raskidaju i varaju jer je za njih to kolaps: spremni su da izdrže mnogo zarad opstanka.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img