spot_img

OVAN je veliki BORAC za PRAVDU i ISTINU, ali i za svoje VOLJENE OSOBE!

OVAN JE NEKO KO NIKADA NE ODUSTAJE OD PRAVDE I ISTINE, ALI NI OD SVOJIH DRAGIH OSOBA. U nastavku teksta prvo pročitajte njegove glavne karakteristike:

 

 

 

Element ovna – Vatra.

Planeta ovna – Mars.

Moto ovna – Ja sam.

Polaritet ovna – Pozitivan.

Kuća ovna – Prva.

 

 

 

Parnjak u kineskom horoskopu ovna – Zmaj.

Snage ovna – hrabrost, odlučnost, entuzijazam, samopouzdanje, preduzimljivost, odvažnost, dinamičnost, poštenje, čast, disciplina, istinoljubivost, sklonost heroizmu.

Slabosti ovna – nestrpljivost, luckasti izgovori, dozvoljavanje strahu da ograniči izbore, impulsivnost, svojeglavost, nema istrajnu volju, diktatorstvo, despotizam, nema samilosti, ne pravi kompromise, srlja u opasnost, osvetoljubivost i sujeta, arogancija, nepromišljenost.

Ovan u životu traži – uzbuđenje trenutka.

Tajna želja ovna – da vlada drugima.

 

 

 

 

Šta voli ovan – fizičke izazove, sportove, udobnu odeću, preuzimanje vođstva, aplauze, počasti, odlikovanja, uniformu, oružje, rad, borbu, odobravanje.

Šta ovan ne voli – posao koji ne iziskuje talenat, neaktivnost, odlaganje, ćutanje, aljkavost, kompromise, mešanje u njegove stvari i poslove.

Tipovi ljudi koje ne voli ovan – lenje osobe i one koji gube vreme umesto da se bave važnijim stvarima, one koji idu izokola i mrmljaju umesto da budu direktni, preterano obazrive i negativne osobe.

Glavne crte ovna – od srednje do jake građe, sportska građa, tamniji ten, ravna i gusta kosa. Mišići su vidljivi čak i ako imaju višak kilograma. Nisu skloni gojenju. Ostavljaju utisak snage i energičnosti. Najčešće se oblače opušteno i sportski. Imaju mladalački stav. Imaju najjaču energiju, ali nemaju istrajnu volju. Poseduju fizičku lepotu.

Viši tip ovna – ratnik, vođa, optimista.

 

 

 

 

Niži tip ovna – egoista, tiranin, zločinac iz afekta, večito nezadovoljan sobom.

Idealna zanimanja ovna – advokat, inženjer, političar, profesionalni vojnik, astronom, hirurg, komičar, hemičar, berberin, mesar, preduzetnik, agent za nekretnine, prodaja, menadžment, policajac.

Najmanje pogodna zanimanja ovna – državni službenik, diplomata, administrativni radnik i sva zanimanja koja podrazumevaju strpljenje, toleranciju i timski rad.

Omiljene boje ovna – crvena, smeđa.

Cveće koje najviše voli ovan – orhideje, ljubičice, jorgovan, crveni karanfil, geranijum.

Zemlje ovna – Australija, Japan, Nemačka, Francuska, Danska, Engleska, Švedska.

Gradovi ovna – Verona, Marsej, Berlin, Napulj, Firenca.

Hrana koja ovnu odgovara – šargarepa, krastavac, crni luk, rotkva, cvekla, integralne žitarice, orasi, urme, limun, jabuke.

Slobodno vreme i hobi ovna – bilo koja vrsta takmičarskog sporta, trkanje kolima ili motorima, planinarenje, šetnja kroz zanimljiva mesta, strateške igre.

 

 

 

 

 

 

Ovan je prvi znak zodijaka. Izuzetno je srdačan i pravičan. Za ljude koji su mu dragi, spreman je ići do neverovatnih granica samo da oni budu srećni i mirni.

Otporan je na sve nedaće i prepreke i ako nešto želi da dobije, dobiće to po svaku cenu. Za njega ne postoje dovoljno velike prepreke koje ne može da prevaziđe, jer ih on sve ostavlja iza sebe.

Nekada nije lako izdržati s nekim ko ima toliku energiju, s obzirom da im je hrabrost vrlina i mana. Ali, ukoliko kraj sebe ima pravu osobu, sigurni smo da će ta osoba uraditi sve da ga smiri i spusti na zemlju.

 

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,587PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img