spot_img

Ovi znaci horoskopa u sledećih 7 dana, će ostvariti bukvalno sve što požele – Jednom se smeši i povišica.

 

Pojedinim predstavnicima horoskopskih znakova bolje bi bilo da “prespavaju čitavu sedmicu” dok će se nekima otvarati sva vrata i od ruke ići sve što su naumili.

 

Ovan

Neko na visokom položaju obratiće pažnju na vas već u ponedeljak ili utorak. Moguće je da vaše sposobnosti tek sada dolaze do izražaja. Ne zaboravite da novac ne može da kupi ono najvažnije u životu. Setite se toga u sredu. U četvrtak, ne zaboravite da ste vi gospodar vaše sudbine. Na neke stvari ćete imati dosta uticaja, a da toga trenutno niste ni svesni. Petak posvetite starim projektima koje ste stavili u drugi plan.

Bik

Usudite se da sanjarite u ponedeljak i utorak. Neke ideje ćete prepoznati kao izuzetno potencijalne i ne bi bilo loše da ih pribeležite. Ako smatrate da ste svojim trudom i zalaganjem zaslužili povišicu ili unapređenje, odličan dan da to zatražite je sreda. Vaš entuzijazam će biti izuzetno zarazan u četvrtak. Čak i pojedinci iz vašeg okruženja koji nisu verovali u vas će promeniti mišljenje. Verovatno ćete prisustvovati nekom sastanku gde ćete moći javno da govorite. Petak je dan za svođenje računa, a naročito je važno da tada uvidite ko vam je zaista lojalan.

Blizanci

Vaše kolege i poslovni saradnici trenutno vide samo negativne stvari, ali vi ste neko ko će izvesnu situaciju shvatiti kao važno životno iskustvo. Sa ovako pobedničkim stavom, moći ćete mnogo toga da postignete već u utorak, a mnogima neće biti jasno otkud vam toliko energije. U sredu, shvatate da su neki projekti krenuli u krivom smeru. Ako uspete da ih vratite na pravi put, zadobićete poštovanje nadređenih. Veoma je bitno da sva odstupanja momentalno prijavite. Sve čemu se budete posvetili od četvrtka pa do kraja radne nedelje, biće višestruko nagrađeno.

Rak

Obratite pažnju na jednu poslovnu priliku koju ćete dobiti već u ponedeljak. Dodatno se informišite, jer bi ovo moglo da bude baš ono što ste dugo iščekivali. Utorak je dan kada treba da budete fokusirani na detalje. Ne dozvolite da neko preuveličava vaše pogreške. Sreda je pogodna za sitna zadovoljstva i ugađanje sebi. Ne razmišljajte previše o novcu jer on dolazi i odlazi, a vi ste neko ko je zaista zaslužio da se počasti nečim novim. Neko iz vaše poslovne okoline će biti uveren da testirate njegovu odanost u petak. Na vreme ga razuverite da nije tako.

Lav

Napravite reorganizaciju vašeg poslovanja već u ponedeljak. Mala poboljšanja mogu mnogo da vam olakšaju život, a ovo se naročito odnosi na preuređenje vašeg poslovnog prostora. U utorak budite orijentisani na budućnost. Nađite vremena da razmislite o krajnjim ciljevima kojima težite i gde se vidite u narednih deset godina kada je reč o poslu. Neke važne lekcije ćete naučiti u četvrtak. Ne dozvolite sebi da vas bilo šta dotakne u negativnom smislu – shvatite to kao priliku da radite na sebi. Dan za planiranja je petak. Napravite strategiju za sledeću radnu nedelju.

Devica

Jasnoća u komunikaciji je za vas od ključnog značaja već u ponedeljak. Mnoge nesporazume ćete izbeći ako budete govorili ono što druga strana želi da čuje. Ne shvatajte ovo kao odustajanje od nekih vaših principa, jednostavno, sada nije momenat da nekom kažete u lice ono što zaista zaslužuje. Neko će računati na vas u četvrtak. Ako se tada pokažete, slobodno možete da računate na kontrauslugu. U petak ćete biti na priličnom iskušenju da li da prihvatite jednu priliku. U vašem slučaju, bolje bi bilo da odustanete od nje. Stvari nisu takve kakve će vam se isprva činiti.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img