spot_img

Ovi horoskopski znaci imaće izuzetno tešku jesen, POMRAČENJE I RETROGRADNI MARS ZAGORČAĆE IM ŽIVOT.

Pridržavajte se mera predostrožnosti. Kako se kaže: „Ko je upozoren, naoružan je!“

Horoskop za jesen ističe da nas očekuju dva velika astrološka događaja – pomračenje koje će na nas uticati od 25. oktobra do 23. novembra, kao i retrogradni Mars u Blizancima koji donosi razne greške i konflikte.

Mars u Blizancima će biti u sukobu sa Neptunom u Ribama dok je u retrogradnom kretanju. Ovaj aspekt će posebno uticati na Blizance, Devicu, Strelce i Ribe. Morate biti oprezni!

Budite oprezni i pridržavajte se mera predostrožnosti. Kako se kaže: „Ko je upozoren, naoružan je!“. U isto vreme, Škorpije će biti posebno ranjive, jer retrogradna faza Marsa događa se simbolično u 8. polju, koje je odgovorno za krize i incidente.

Lavove i Vodolije ljudi oko njih mogu uvući u napete i opasne situacije, kao što su bračni partner, dete, prijatelj, pa čak i stranac. Vredi biti pažljiviji u interakciji sa ljudima oko sebe, bolje je sačuvati mirnu komunikaciju. Kada vas nečije reči povrede, dajte vremena da se situacija smiri i da vidite kako će druga strana reagovati.

Od kraja septembra i tokom cele jeseni očekuje nas bliska konjunkcija Sunca i Venere. Ova energija najviše će na nas uticati od 20. do 23. oktobra, posebno na rođene u znaku Bika ili Vage. U životu ovih znakova pojaviće se problemi u vezi: biće teško razumeti partnera, kao i ispraviti neke greške u ljubavi koje su već ostavile negativne posledice. Takođe, u ovom periodu je bolje smanjiti velika očekivanja od partnera.Nastavak na sledecoj ytrani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img