spot_img

Ovi horoskopski znaci će vas izdati kada to najmanje očekujete. Majstori prevare i laži.

Bilo da se radi o prijateljskom ili ljubavnom odnosu, oni jednostavno ne znaju da budu odani i posvećeni.Sve rade proračunato i kada im više ne trebate, bez problema će vam okrenuti leđa i otići.

BLIZANCI

Kao što supa nije baš previše ukusna bez soli, tako ni njima život nije zanimljiv bez avanture… Čak i onda kada se zaklinju u svog partnera ili prijatelja, velike su šanse da će u jednom ipak pokleknuti i izdati. Blizanci vole da su okruženi ljudima, ali ne znaju da zadrže iskrene prijatelje u svom okruženju. Oni će radije tokom života upoznavati nove ljude nego da godine provedu u istom okruženju.

Ako podvučete crtu ispod, vidjećete da ste za njega jako nisko na listi prioriteta. Oni će uvijek napraviti planove kako bi prije bili sa nekim drugim nego sa vama. Jednostavno, njegova priča nikada ne pije vodu, istina je da vas vara.

Ekstremno loša strana toga je da je Blizanac više osoba odjednom. Dobra strana je da i njih tretira isto kao i vas. Imate posla sa osobom koja ne može da ostvari i pruži kvalitet, ali zato može “kvantitet“.

Ali to što ne pruža ništa, ne znači da od vas ne očekuje da pružite sve. Ipak, oni su samo jeftini, sebični kreteni, vješti na riječima i riječi su jedina valuta koju imaju i kojom žele da uzmu od vas sve što imate.

Ako imate višak vremena koji želite da bacite kroz prozor, odmorite mozak plitkim stvarima bez perspektive ili da nađete neku koja će vam biti nikakva žena ili muškarac, izvolite. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img