spot_img

LAV: On je KRALJ Zodijaka, HRABAR i PONOSAN čovek. U životu NEMA ČEGA da se STIDI i zato nikada NE SPUŠTA SVOJ POGLED!

Kada pričamo o Lavu moramo napomenuti to da je on kralj životinja, ali je isto tako i kralj Zodijaka. On je hrabar i ponosan čovek i u životu sve radi na pošten način. On jednostavno nema čega da se stidi i zato nikada ne spušta svoj pogled pred drugim ljudima.

 

Na prvi pogled izgleda previše ponosno, ali on je samo čovek koji ima svoj stav i svoj karakter. Zato se ponekad čini da je dovoljan sam sebi, ali to je daleko od istine. Svi oni koji dobro poznaju jednog Lava znaju da je on jedna velika duša od čoveka. Veoma je strpljiv i velikodušan i zna šta je ono što želi.

Uvek je spreman da učini sve za one osobe do kojih mu je stalo. Zahvaljujući svojoj hrabrosti, možemo reći da je Lav jedan od najjačih znakova u Zodijaku, posebno kada je ljubav u pitanju. Kada se jedan Lav zaljubi nema ništa lepše od njegove ljubavi.

Tačno je da on sebe smatra kraljem, ali isto tako voljenu osobu ume da tretira kao kralja ili kraljicu. On je neko ko će svoju voljenu osobu držati kao malo vode na dlanu i spreman je da učini prava mala čuda za nju. U životu ima mnogo prilika za avanturu i flert, ali njega to ne zanima.

On u takvim stvarima uživa samo kratko, dok se ne zaljubi. Sve dok je slobodan ume da uživa u životu i uzima od njega sve što mu se pruža. Međutim, kada se jednom zaljubi, onda je to za sva vremena. Kada jedan Lav zavoli za njega više niko ne postoji. Nastavak na sledecoj strani.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img