spot_img

OVAN – Ovaj znak horoskopa ĆE IMATI NAJVEĆI USPEH SA NOVCEM U 2023. GODINI: On će zaraditi najviše, čeka ga razvoj karijere!

 

Saznajte koji horoskopski znak će imati najviše sreće sa novcem u 2023. godini – astrolozi otkrivaju koga očekuju novčani priliv, veća zarada, sreća, razvoj karijere i napredak!

Počinje 2023. godina, svako ima posebne želje, ambicije, novogodišnje odluke, a kada je reč o finansijama i zaradi, Astro Twins (grupa američkih astrologa) ukazuju da će jedan horoskopskiznak prednjačiti.

Prema njihovom navođenju, horoskopski znak koji će doživeti rast karijere i novca u 2023. godini jeste

   – Ovan –

Novac je za Ovnove u velikom fokusu u drugoj polovini godine“, kažu Astro Twins, koji primećuju da bi ovaj znak mogao da uživa u povećanju plate i da bi trebalo da ostane otvoren za neočekivane prilike za posao. To može biti kposao koji je usko povezan sa putovanjem ili preseljenjem. A od jula 2023. pa nadalje, osećaće „hitnu potrebu da slede svoj poziv“.

Dva značajna aspekta za Ovna u materijalnom smislu biće pojava mladog Meseca 21. marta 2023. godine, a drugi mlad Mesec i pomračenje Sunca 20. aprila. Ovi mladi Meseci će započeti šestomesečni ciklus koji vodi do punogMeseca 29. septembra, kada ćete moći da „požnjete“ sav trud koji ste uložili.

Jupiter se kreće kroz znak Ovna do 16. maja, a kada tog dana pređe u Bika orijentisanog na novac, očekuje ih poseban priliv novca. Zatim, kada severni čvor poseti Ovna (prvi put za skoro 20 godina) od 17. jula do 11. januara 2025. godine, imaće na raspolaganju mnogo mogućnosti za karijeru, bilo da napreduju u postojećoj karijeri ili započnunoviput.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,868PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img