spot_img

JARAC je sve u životu postigao sam, svojom UPORNOŠĆU i HRABROŠĆU i zato PONOSNO KORAČA!

On uvek dočeka svojih 5 minuta, zato što je uporan i hrabar, ali i dovoljno strpljiv. Sve u životu je postigao sam i zbog toga ponosno korača. Ne duguje nikom ništa, samo dušu Bogu.

 

 

Kada nešto hoće, on to i ostvari, ne odustaje ni po koju cenu. Teško prihvata mogućnost da postoji i drugačija perspektiva od njegove, lične. Ne sluša druge, već samo sebe. Tačno zna šta hoće i kako to da ostvari. Posao i karijera su mu na prvom mestu. Uvek se brine oko toga i nikad nije potpuno srećan ako nije ostvaren u poslu. Njime vlada Saturn, a to znači da je strpljiv, tvrdoglav i uporan i kad svi drugi odustanu. Nije ni njemu samom lako, ali svako odustajanje Jarac doživljava kao neki mali poraz. To se ne sme dogoditi. On možda ide polako, ali ide sve do vrha. On ne traži pohvale kao Ovan, Lav ili možda Strelac. Ne. On ćuti i radi na sebi pa kako bude. Ne treba mu potvrda drugih da je dobar, uspešan ili bogat. Jarac to zna.

 

 

Ne voli slavu i da privlači pažnju, uvek ostaje veran svom vaspitanju i svojoj skromnosti. Jarčevi se najviše vole inatiti kada im neko kaže da nešto ne mogu da urade. Tada se pretvaraju u prave „manijake“ koji će Vam pokazati i dokazati suprotno. Svim svojim silama će se boriti da nešto što su zamislili uspeju. I niko ih nikada neće moći spriečiti u tome. Ulažu svu svoju moć, znanje i trud u ostvarenje svojih ciljeva. Toliko su predani da prosto uvijek uspeji da obave ono što zamisle. Takvi su prosto stvoreni. Ali i vole da svojoj porodici, ali i sebi, obezbede maksimalno uživanje u životu. Obožavaju luksuz i da nikada ne maštaju o nečemu, a da ne mogu to sebi da kupe. To bi za njih bio smak sveta, jer takvi su. Vredni su i zbog toga im ide sve od ruke. Kako u poslu tako i u ostalim segmentima života.

 

 

Ali kada se zainate da nešto urade onda će to i uraditi. Vrlo retko miješaju emocije u bilo koju odluku. O svemu prvo razmisle pa tek onda donose odluku. A razmišljaju isključivo na osnovu činjenica, a ne emocija. To im je jako dobro u poslovnom svetu, i zbog takvog razmišljanja uspeju u svemu što zamisle. Njihov mozak radi 300 na sat, i svaki momenat u životu oni razmišljaju i obrađuju određene stvari i činjenice. Čak i kada spavaju, u snovima se posvećuju problemima koje nisu tokom dana rešili. Jer takvi su oni, nemaju vremena za odmor. Život je jedan, a oni imaju toliko toga na umu što bi mogli da ostvare. Zato ne čekaju ni sekundu da bi ostvarili svoje želje. Jarac je oprezan i disciplinovan.

 

On će zadržati smirenost kad niko drugi neće, iako mu možda nešto neće prijati. Ipak, nikad neće izaći iz odlične uloge osobe koja je uvek čvrsta i zna šta hoće i šta treba da uradi. Nikad ne pravi nagle odluke, nego sve promišlja do besvesti. Uvek drži sve pod kontrolom i zato je uglavnom na vodećim mestima u firmi. Jarac nikad neće gubiti vreme na ljude koji mu se ne dopadaju. Neće raditi poslove koje ne voli. Čim nauči da preseca takve odnose, biće uspešan i srećan. Njemu je njegovo vreme najdragocenije, pa ako izdvoji vreme za nekog to treba ceniti. Isto važi za veze, prijatelje i poslove. Ako ne vidi poentu nekog odnosa, onda će ga lako prekinuti. Ipak sa njim bar uvek znate na čemu ste.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,874PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img