spot_img

OVAN je u duši SAMOTNJAK teško se vezuje za jednu osobu, dok VAGA teško podnosi samoću

Ima li i među nama onih koji samoću ne izjednačavaju sa usamljenošću, pred kojima se ne otvaraju ambisi ako smo iz nekog razloga sami, makar taj razlog i ne bio naš izbor?

OVAN

Dinamičan, neumoran, hrabar, u potrazi za avanturom, često sam sebi dovoljan, ovaj znak će svoj single status umeti veoma lepo da iskoristi. Krenuće, ako mu mogućnosti dozvoljavaju, na neko daleko putovanje, u predele u koje ljudska noga nije kročila, ne razmišljajući o mogućim opasnostima. U duši samotnjak kojem je akcija jedino merilo vrednosti života, neće ni primetiti da mu nedostaje partner. Ovan je  znak koji ne voli nikad biti sam, ali ne shvata da mu samoca mnogo prija. On je stalno u nekoj akciji i kada nekad i ostane sam, on to shvati kao nesto sto nije normalno za njega. Medjutim ako se Ovan zaokupira onim sto voli , njemu nikad samoca nece yakucati na vrata.

Njegovom velikom energetskom naboju i konstantnoj potrebi za promenom, stalni partner bi samo smetao. A i zašto bi se vezivao za jednu osobu ako predvodnika i pobednika na svakom koraku čeka poneko stado?

 

BIK

Iako je jako emotivan i ima veliku potrebu za pažnjom i maženjem, a među znacima prednjaci po ranom ulasku u bračne vode, bik ume junački da se nosi sa svojom potrebom za idealnim partnerom. Svoj single status iskoristiće za popravljanje materijalnog statusa, uživajući, uz put, u umetnosti (pre svega muzici), prirodi, životinjama, svemu lepom u njegovom okruženju, dobroj hrani…

 

Bik, definitivno, ima snage za sve životne nedaće, uključujući i samoću, a optimizam i sklonost ka uživanju u svemu lepom, nikada ga ne napuštaju.

 

 

BLIZANCI

Sangviničnog temperamenta, uvek u pokretu, radoznali, večita deca, nestalni, sa velikom sposobnošću prilagođavanja, blizanci u čijim se glavama nove ideje rađaju jedna za drugom, s velikom željom da isprobaju sve novotarije, kao da su konstantno u stisci s vremenom. Lepršavi, mladalačkog duha i u poznim godinama, talentovani za pisanje, govorništvo, avangardni i u stalnom praćenju novih trendova, isprobavanju novih recepata, stalnom, doduše površnom, učenju, svoj single status umeju da iskoriste na najpozitivniji nacin.

 

RAK

Ovo je znak kojem samoća nikako ne prija. Naglašeno emotivan i sklon vezivanju od ranog detinjstva, prvo za roditeljski dom, a kasnije za partnera, decu, sopstvenu porodicu, sklon melanholiji, rak samoću podnosi izuzetno teško. Njegov životni moto je: Ja osećam. Osećanja su ono što raka vodi kroz život, upotpunjena bogatom maštom. Da bi preživeo krizne trenutke uzrokovane gubitkom partnera, rak će često pobeći u prošlost, u trenutke kada se osećao voljenim i sigurnim ili će, koristeći izuzetno bujnu maštu, dodati boje sivilu.

 

LAV

Hedonista po prirodi, lav koji od života želi najbolje vođen prostom logikom da mu sve najbolje prirodno pripada, nezavisno od toga da li ima partnera ili je sam, trudiće se da sebi priušti najveći mogući komfor i sjaj, makar taj sjaj bio i lažan. Osećajuci se superiornim u odnosu na druge, lav će brigu pretvoriti u veselje trošeći mnogo novca na razna zadovoljstva, od dobre hrane, garderobe, nakita, parfema do puta oko sveta. Bitno je samo da je sjaj što blještaviji i da su sve oči okrenute ka njemu, da uvek bude u centru paznje.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,874PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img