spot_img

DEVICAMA će JUL biti BOGAT i NEZABORAVAN jer će im doneti MNOGO SREĆE!

Svaka osoba rođena između 23. avgusta i 22. septembra pripada horoskopskom znaku Device. Pripadnici horoskopskog znaka Device imaju mnogo toga, čime treba se ponose.

Device su svakako najveći borci i radnici, kako na mentalnom tako i na fizičkom planu. Veoma važna je i činjenica da je Devica, jedini horoskopski znak, koji za simbol ima žensku osobu, ostalo su životinje, muški likovi i jedan predmet. Budući da je Merkur vladajuća planeta Devica, kod njih će se gotovo uvek primetiti ogroman intelektualni potencijal, potreba da misle i analiziraju – čak i previše. Upravo je ovo njihova najveća mana i prednost.
U pitanju su marljive i predane osobe, čije su mane uglavnom najgore po njih same, zbog čega će svaka Devica kroz život morati da pobedi najpre sebe, kako bi ostvarila ispunjen život. Lep period za ovaj znak desiće se upravo tokom meseca jula. Jul će za vas biti bogat, lep i nezaboravan mesec! Za sve Device, ovo će biti mesec koji će im doneti mnogo sreće i uspeha. Vreme je da se mnogo toga promeni i da uživate kao nikada do sada. U nastavku saznajte šta to očekuje pripadnike ovog horoskopskog znaka… Jul će za vas biti baš poseban mesec po mnogo čemu!

POSLOVNI USPESI

U periodu tokom meseca jula Devicama će se ređati poslovni uspesi. Vreme je da zaista budete srećne i da uživate u novim ostvarenjima koja i te kako zaslužujete. Sve će vam krenuti od ruke, pa tako i posao kojem se u zadnje vreme mnogo više posvećujete i ulažete trud. Ipak, trud koji ulažete u ono što želite, kad tad se isplati i donese vam more sreće. Kolege će vas podržavati u svakom trenutku i biće vam najveća moguća podrška koju ste mogli zamisliti. To će Devicama i te kako značiti i moćićete ostvariti apsolutno sve što poželite. Neće postojati nikakve prepreke koje će vas zaustavljati u onome što želite u svom životu. Saradnja sa nekim novim ljudima koju ostvarite krajem meseca, biće vam od ogromnog značaja. Kolege će vas podržavati i biće tu za vas u svakom trenutku. Bićete samouvereni i hrabri da krenete u ostvarenje svih ciljeva koje nameravate ostvariti. Jul je mesec koji zaista donosi trenutke koji su neverovatni i uspešni u svakom smislu i prepuni sreće za pripadnike ovog horoskopskog znaka.

LJUBAV I SREĆA

Ako ste zauzeti, vama će tokom meseca jula cvetati ljubav. Partner će biti tu za vas više nego ikada. Nastavak o ljubavi i svemu ostalom potražite na našoj sledećoj stranici…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,433PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img