spot_img

Ovaj mlad MESEC donosi ispunjene svega o čemu ste maštali, potrebno je da ZAMISLITE ŽELJU I URADITE OVO!

Iskoristite ovo na maksimalni nacin uzivate….

Ovaj mlad Mesec se dešava 25. septembra u 22:55 časova u drugom stepenu Vage i uvodi nas u svet naših veza i odnosa sa drugima. Horoskop ističe da dolaze promene koje ne samo da će promeniti sliku o našim odnosima, već nam mogu pomoći da kroz ovu oblast života shvatimo nešto o sebi i ojačamo svoje slabosti i ranjiva mesta.

Sada nešto privodimo kraju, polako završavamo proces promene i osećamo se sve spremniji za novi početak. Retrogradni Merkur u Vagi nam već neko vreme pomaže da shvatimo i upotpunimo ono što smo doživeli iz prošlosti. Vidimo kako je bolje, drugačije.

Ako imate utisak da se trenutno malo ili ništa ne kreće, možda je to samo iluzija. Ispod površine su veoma intenzivne energetske promene koje ne znamo kako da nazovemo, a osećamo ih kao nemir, nervozu, pospanost, snažan nalet energije, eventualno glavobolju… Zato je važno biti strpljiv i sada nežan prema sebi i čekamo da se sve pokaže u nedeljama koje su pred nama.

Astralna sazvežđa ovog mladog Meseca mogu da prekinu neke odnose i zbliže druge. Novi počeci ljubavi nas inspirišu i motivišu. Mi menjamo sebe kroz interakciju sa drugima. Vidimo sve bolje. Razumemo gde i šta možemo da doprinesemo da naši odnosi budu stabilniji i da nam donesu više zadovoljstva.
Sada je vreme za reviziju. Da li znate da zavisite od partnera? Da li je zavisnik od vas? Imate li dovoljno slobode i vremena za sebe i svoje potrebe u vezi?

Vezanost koja nas stavlja u ulogu žrtve neće trajati. Vezanost koja izvlači stare rane i traume na površinu, dobro je da se sada zaleči. Odnosi nam pokazuju kako volimo i kako se ophodimo prema sebi. Pogledajte to mesto.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img