Home HOROSKOP Ova dama je pravi DRAGULJ HOROSKOPA… Kao prijatelj je ODANA, kao majka BRIŽNA, a kao partner se NE ZABORAVLJA!

Ova dama je pravi DRAGULJ HOROSKOPA… Kao prijatelj je ODANA, kao majka BRIŽNA, a kao partner se NE ZABORAVLJA!

0
Ova dama je pravi DRAGULJ HOROSKOPA… Kao prijatelj je ODANA, kao majka BRIŽNA, a kao partner se NE ZABORAVLJA!

Dama o kojoj ćemo danas pisati zaista je pravi dragulj horoskopa… Da li već nagađate o kojoj je ženi reč?

 

 

DRAGULJ HOROSKOPA

Možda će vam na prvi pogled delovati stidljiva i povučena, ali čim je malo bolje upoznate shvatićete da ste bili u zabludi. Žena Devica je izuzetno hrabra, a nikad ne odustaje od svojih ciljeva. Ona je u stanju da se bori kao lavica i na tom putu je ništa ne može zaustaviti. Žena Devica je uvek iskrena i sve što misli kaže. Sa njom uvek znate na čemu ste! Otvorena je kako u vezi, tako i u odnosima sa drugim ljudima. Čak iako joj se neko ne dopada, neće se ustručavati da otvoreno to stavi do znanja toj osobi. Tako otvoreno pokazuje i naklonost prema osobama čije društvo joj prija. Od žene Device nikada nećete čuti da ogovara i tračari. To jednostavno nije njen stil. Ništa ne zaboravlja, čak ni najsitnije detalje. Ako ste mislili da će žena Devica zaboraviti neki važan datum, grdno ste se prevarili. Ona pamti rođendane i godišnjice dragim ljudima. Takođe, pamti i svaku informaciju koja joj izgleda bitna. Taktična je kao niko drugi.

 

Malo je ljudi koji mogu da se pohvale da su taktični, a Devica je upravo takva. Kada primeti nešto zna da će biti njeno jer uvek zna taktiku kojom će to realizovati. Uvek zna sebi da priušti ono što joj sve sviđa. Hrabra je kao niko. Možda će vam na prvi pogled delovati stidljiva i povučena, ali čim je malo bolje upoznate shvatićete da ste bili u zabludi. Žena Devica je izuzetno hrabra, a nikad ne odustaje od svojih ciljeva. Ona je u stanju da se bori kao lavica i na tom putu je ništa ne može zaustaviti. Ako mislite da vam Devica nesto ne sme reći , varate se!

 

 

PRAVI PRIJATELJ

Žena Devica je plemenita, čiste i tople duše, a njena pozitivna energija i harizma će vas oboriti s nogu. S obzirom na to da je pozitivna osoba i dobar i iskren prijatelj, ženu Devicu svi vole! Njoj uvek možete verovati jer vas neće razočarati. Zanimljivo je da su ženi Devici najviše prijatelji muškarci i to oni koji nisu mogli da je osvoje kao partnerku. Izuzetno je odana i isto to zahteva od svojih prijatelja. Nastavak na sledećoj strani…