spot_img

Ova 4 horoskopska znaka se uvek vraćaju bivsoj ljubavi i teško je zaboravljaju.

Pripadnici ovih horoskopskih znaka jednostavno ne mogu bez stare ljubavi….
Poznavaoci astroloških prilika kažu da četiri horoskopska znaka se najčašće vraćaju bivšim partnerima, a u nastavku otkrijte o kome je reč…

Bik

Bikovi su poznati kao lojalni i odani partneri, ali neretko, planeta koja vlada ovim znakom – Venera zavlada svim njihovim čulima i oni imaju potrebi za romantičnom pričom od koje će da naprave bajku.

Oni imaju ljude koji su im na neki način obeležili život, pa će tako i žena i muškarac Bik imati nekoga kome bar u mašti mogu da se vrate kada god požele. A ako im se kojim slučajem ukaže šansa u stvarnosti, rado će je iskoristiti, verujući da ća baš sa tom osobom biti do kraja života.

 Rak

Romantični i osećajni Rakovi stalno čeznu za nečim što nemaju, pa su tako skloni da idealizuju bivše partnere i ubede sebe da postoji onaj s kojim im je bilo najbolje.

U momentima „slabosti“ ili kada „zaškripi“ u vezi u kojoj su u datom momentu, Rakovi „pokleknu“ pred naletom nostalgije i okreću se bivšim ljubavima. Problem nastaje kada shvate da su odnos koji su nekada davno prekinuli idealizovali. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img