Ona je čista ENERGIJA, poput MUNJE, TORNADA: Žene u ovom horoskopskom znaku ne možete posedovati ni uklopiti!

Ona je čista ENERGIJA, poput MUNJE, TORNADA: Žene u ovom horoskopskom znaku ne možete posedovati ni uklopiti!

19. децембра 2018. Off By totiko

Visoko intelektualan, ovo je znak vatrene nezavisnosti iz koje proizilazi intuicija praćena logikom

Vodolije se predstavljaju na dva načina: s jedne strane kao stidljivi i mirni, a sa druge strane mogu biti ekscentrični i energični.

Ona je slobodna, divlja i ništa je ne može sputati. Kroz život hoda bezbrižna i čvresto drži uzde sudbine. Nju ne možete posedovati, nju ne možete ni uklopiti. Jedinstvena je, priča za sebe, oličenje energije i pokreta. Ona je oličenje ženstvenosti i njene prirode. Voli prirodu, životinje i priroda voli nju.

To je žena Vodolija. Žena koja se kreće lagano, ali brine duboko, ona je društveni leptir i usamljeni vuk, ona je žena koja voli ljude, ali ih s druge strane nagrđuje bez razloga, ona je “ludi naučnik” i emotivni haos u jednom. Živi u svojoj glavi, ali ima najveće srce na svetu. Ona je hodajuća kontradiktornost.

 

 

Ona je divlja i tvrdoglava, snažna i nezaustavljiva. Ona je čista energija, poput munje, tornada, svetlosti. Može da se u potpunosti transformiše u deliću sekunde i ako zatreba pobegne od svega. Ako se ikada neko usudi da misli da je poseduje i drži u “kavezu”, ona će se boriti za slobodu, čak i ako je to veoma teško. Žena Vodolija zna da je rođena da bude samo svoja i potpuno slobodna od bilo kakvih stega. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2