16.8 C
Belgrade
nedelja, 28 novembra, 2021
spot_img

Ona je čista ENERGIJA, poput MUNJE, TORNADA: Žene u ovom horoskopskom znaku ne možete posedovati ni uklopiti!

Visoko intelektualan, ovo je znak vatrene nezavisnosti iz koje proizilazi intuicija praćena logikom

Vodolije se predstavljaju na dva načina: s jedne strane kao stidljivi i mirni, a sa druge strane mogu biti ekscentrični i energični.

Ona je slobodna, divlja i ništa je ne može sputati. Kroz život hoda bezbrižna i čvresto drži uzde sudbine. Nju ne možete posedovati, nju ne možete ni uklopiti. Jedinstvena je, priča za sebe, oličenje energije i pokreta. Ona je oličenje ženstvenosti i njene prirode. Voli prirodu, životinje i priroda voli nju.

To je žena Vodolija. Žena koja se kreće lagano, ali brine duboko, ona je društveni leptir i usamljeni vuk, ona je žena koja voli ljude, ali ih s druge strane nagrđuje bez razloga, ona je „ludi naučnik“ i emotivni haos u jednom. Živi u svojoj glavi, ali ima najveće srce na svetu. Ona je hodajuća kontradiktornost.

 

 

Ona je divlja i tvrdoglava, snažna i nezaustavljiva. Ona je čista energija, poput munje, tornada, svetlosti. Može da se u potpunosti transformiše u deliću sekunde i ako zatreba pobegne od svega. Ako se ikada neko usudi da misli da je poseduje i drži u „kavezu“, ona će se boriti za slobodu, čak i ako je to veoma teško. Žena Vodolija zna da je rođena da bude samo svoja i potpuno slobodna od bilo kakvih stega. Nastavak na sledecoj strani.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,029PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img
error: Content is protected !!