4.8 C
Belgrade
ponedeljak, 25 oktobra, 2021
spot_img

OKTOBARSKA LJUBAV za ŠKORPIJE: Dolaze vam dani koje NIKADA NEĆETE ZABORAVITI!

Drage naše ŠKORPIJE, dolaze vam dani koje NIKADA NEĆETE ZABORAVITI!

 

Kao pripadnik vodenog znaka Škorpija spada u velike emotivce, iako ona ne želi da se to na njenom licu vidi. Mnogi će Škorpije opisati kao opasne i hladne, ali to je daleko od istine. Škorpija je biće nežnog srca i ljubav je nešto bez čega ona ne može da živi. Škorpija jednostavno svoj život ne može da zamisli bez ljubavi. Možda je Škorpije teško osvojiti, ali kada ih osvojite budite sigurni da će vas one voleti najviše na svetu. Upravo zvezde Škorpijama tokom meseca oktobra donose veliku ljubav. U nastavku teksta pročitajte šta Škorpije mogu da očekuju na planu ljubavi u narednim danima…

 

ZAUZETE ŠKORPIJE BIĆE ZADOVOLJNE

 

Drage naše Škorpije, vama će mesec oktobar doneti mnogo uzbudljivih trenutaka. Doneće vam i male nesuglasice, ali ćete ipak svakako sa mesecom oktobrom moći da budete zadovoljne kada je u pitanju plan ljubavi vašeg života. Na pocetku meseca oktobra vas očekuju brojni veoma lepi trenuci koje ćete provesti u društvu vaše voljene osobe. U tim trenucima ćete se osećati zaista posebno i voljeno. Međutim, to će zapravo predstavljati ”zatišje pred buru”. Vas već od 9. oktobra očekuju brojni problemi na planu ljubavi. Za veliku većinu tih problema će biti odgovorna vaša voljena osoba. Upravo vas vec 9. oktobra očekuje nešto veoma loše što će vaša voljena osoba učiniti. Ali ono što će vama još teže pasti biće to što će se vaša voljena osoba ponašati kao da se ništa nije desilo. Ipak, vaša ljubav će biti jača od toga pa ćete to oprostiti voljenoj osobi. Ali već 11. oktobra vas očekuju novi problemi. Naime, vaša voljena osoba će vam zbog svoje ljubomore saopštiti nešto što će vas povrediti više od bilo kakve prevare. Vi ćete u u tim trenucima razmišljati čak i o raskidu.

 

Međutim, vaša voljena osoba će konačno shvatiti šta je uradila, pa će ona upravo od tada pa do kraja meseca činiti sve samo kako bi joj oprostili i kako bi vas usrećila. Vas već 14. oktobra očekuje nešto veoma lepo što će vaša voljena osoba učiniti kako bi vam se iskupila za tugu koju vam je nanela. Onda vas 16. oktobra očekuje predivno ljubavno iznenađenje. Upravo vas tada očekuju neki nezaboravni trenuci koje ćete pamtiti celog vašeg života. I u nastavku meseca oktobra vas očekuje nešto slično. Vaša voljena osoba će se plašiti da je ne ostavite pa će vas zbog toga držati kao ”kap vode na dlanu” i ulepšavaće vam svaki trenutak.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
2,991PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img