-8.1 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022
spot_img

Izaberite NAJLEPŠEG JEDNOROGA i saznajte da li vam LJUBAV DOLAZI i da li ćete biti ISKRENO VOLJENI!

Jednorog je konj bele boje koji ima natprirodne moći, i koji ima jedan dug rog u obliku spirale.

 

U stvari, jednorog je postojao, ali ne onakav kakvog ga mi zamišljamo. Jednorog je životinja sa telom konja koji na sred čela ima rog. Njegovo ime potiče od latinskog “unicornis” što znači “jedan rog”. Kao biće iz predanja, smatra se simbolom znanja i može ga pripitomiti samo devica, koja je simbol čistote. Prema legendama, ako mu se ukloni rog, jednorog će umreti. Njegov rog može da izleči svaku vrstu otrova koji se nalazi u ljudskom telu, ako ćemo verovati indijanskim i sumerskim spisima. Takođe, prema jednom predanju, ko dotakne rog jednoroga u život će mu doći prava ljubav. Upravo zbog toga mi smo pripremili ovaj test za vas. Izaberite najlepšeg jednoroga i saznajte da li vam ljubav dolazi i da li ćete biti iskreno voljeni…

 

 

JEDNOROG 1

Vi ste osoba za koju možemo reći da baš i nema puno sreće u ljubavi. Ljubavna sreća vam nije uvek bila naklonjena. Previše ste iskrena osoba koja nikada nije dozvolila da se neko igra sa njenim osećanjima. Osoba ste koja ceni ljubav, ali nikada nećete dozvoliti da zbog ljubavi pogazite svoj ponos. Neko će možda reći da sa vama nije uvek lako, ali vi ste prosto osoba koja zna šta želi, a šta ne. Dakle, ako si izabrao ovog jednoroga, ljubav ti je jako bitna, ali poštovanje u vezi ti je još bitnije. Do sada nisi imao mnogo srece, jer su tvoje bivše ljubavi tvoje iskreno srce uzimale zdravo za gotovo. Uvek si se nadao da će tvoja ljubav biti uzvraćena na isti način, ali to nažalost nije bilo tako.

 

Ti si osoba koja okreće leđa ljubavi i onoj osobi koja ne ume da te ceni kako ti to i zaslužuješ. Ljubavna sreća tebe sigurno neće zaobići, jer pred tobom je prava ljubavna čarolija. Ti ces uskoro upoznati osobu koja će na prvi pogled tvoje srce osvojiti. Desiće se nešto što do sada nisi mogao ni zamisliti. Ti ćeš se zaljubiti u tu osobu, i tvojoj sreći zaista neće biti kraja. Konačno ćeš biti voljen onako kako zaslužuješ.

 

 

 

JEDNOROG 2

 

Ti si osoba koja veruje u pravu ljubav. Ti se nikada nisi odricao ljubavi, mada su tebe bivše ljubavi mnogo razočarale. Posebno tvoja poslednja veza je ostavila vrlo ružan trag na tvome srcu. Koliko god si se ti trudio da tvoja veza bude srećna, tvoj bivši partner ti nije pružao mnogo pažnje i nije davao značaju kada su tvoja osećanja u pitanju. Tvoja zadnja veza je bila nešto što te je na kraju mnogo razočaralo. Mnogo si voleo svog bivšeg partnera, uprkos svemu što je se između vas dešavalo.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2..

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,135PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img