spot_img

Da li ste pravi PARTY MANIJAK ili treba da vas izvlače iz kuće – Dok jedni idu kući i pre nego što prava žurka počne, drugi ostaju do jutra!

 

Da li ćete plesati celu noć ili ćete sedeti u separeu do kraja žurke. Da li ćete čekati prvu priliku da odete kući ili ćete se raspitivati kod koga je after. Recimo, vazdušni znaci su uglavnom pravi parti manijaci,  vole svakako dobru atmosferu, zemljani su više za kućne žurke i mirniju varijantu, dok kod vodenih sve zavisi od trenutnog raspoloženja. Ali krenimo ispočetka i redom…

Ovan

Ovan voli da se dobro ,,istroši“ i oslobodi negativne energije koju obično izbacuje kroz fizičke aktivnosti i adrenalin, pa je odlazak na žurku i đuskanje prava stvar za njih. U stanju je čak da isforsira dobro raspoloženje, da okupi društvo, natera di džeja da pojača muziku još glasnije i skače na plesnom podijumu dok ga noge ne zabole. Naravno, sve to mora da se zalije alkoholom. Kad ima težak period, Ovan se relaksira uz dobar noćni provod.

Bik

Možemo reći da ovo nije osoba za klubove i festivale, već više kafanski čovek. Kao hedonisti, Biku je neophodno da bude lepo uslužen, još ako oko sebe ima i dobro društvo, provod mu je zagarantovan. Vole da izađu, ali nisu od onih koje ćete videti kako igraju. Bik se veseli, ali sa stolice, oko njega je fino piće i dobra klopa. Na taj način će se najbolje provesti.

Blizanci

Evo pravih parti manijaka u horoskopu. Blizanci se ponašaju kao da ih je neko priključio na struju. Svaki vid provoda može doći u obzir. Čas ćete ih videti kako đuskaju na podijumu za igru, čas kako sa nekim pričaju i upoznaju ljude, a nemojte se iznenaditi ni ako ih vidite pored di džeja kako umesto njega puštaju muziku. Blizanci stignu sve i oni su svuda. Tokom izlaska promene i po nekoliko žurki, odlazak na after je obavezan. Prosto, imaju energije za izvoz.

Rak

Vole da izađu i dobro se provedu, ujedno i jer je žurka dobro mesto da se nađe potencijalni partner. Inače nisu neki parti manijaci, uglavnom se drže ekipe sa kojom su došli. Kada se zaljubi, Rak gubi interesovanje za žurke, eventualno ako izađe sa partnerom, mada njihov izlazak više bude, onako ,,radi reda“. Dok je u vezi najviše voli da provode slobodno vreme u zagrljaju voljene osobe. Svejedno im je gde.

Lav

Obožava da pleše, pa ga slobodno možemo svrstati u parti manijake. Lav je uvek u dobrom društvu i u centru pažnje. Plesni podijum je njegov, u ruci naravno piće, obično koktel. Voli i da bude viđen, pa će rado obilaziti sve poznate klubove u gradu, privlačiće pažnju na sebe, a sve u cilju da se do sledećeg vikenda priča samo o njemu. Gde je dobar provod, tu je i Lav.

Devica

Ne spadaju baš u parti manijake, ali vole dobar provod i s vremena na vreme čak i jedna Devica dozvoli sebi da se relaksira. Device su dosta ,,stegnute“ teško je opustiti ih. Međutim ako je atmosfera dobra, nakon dva tri pićenceta, videćete je kako skače i postaje kraljica dobrog provoda. E sad što će je sutradan malo mučiti savest i što će se pitati: ,,Što li mi je ovo trebalo“, to je već druga stvar.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,868PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img