spot_img

OBRATITE PAŽNJU! Ovo su 7 PRAVILA za ispunjenje svake ŽELJE!

Obratite pažnju! Ovo su 7 pravila za ispunjenje svake želje. Kako formirati želju da se zaista ostvari? Super je imati želje!

 

Zapravo, želje su naši snovi, a snovi, kao što znate, ispunjavaju život smislom i osećajem sreće. Međutim, to se događa samo ako se snovi ostvare. Život pokazuje da se to ne događa uvek, jer da biste ispunili želju, trebate se usredsrediti na nju i slediti put njene realizacije. Pa ipak, važno je pridržavati se 7 pravila za ispunjenje svake želje! U nastavku ćemo vam reći više o ovim pravilima.

Čitajte, zapamtite, primenite i bićete srećni! Milioni misli koje nam se motaju po glavi ne mogu se nazvati željama. Da bi se stvorila želja, trebate je realizovati i poslati svoju poruku višim silama. Možete ih nazvati Stvoriteljem, Svemirom ili Kosmosom, ali ostaje činjenica da se bez podrške odozgo niti jedna želja na ovom svetu ne ostvaruje! Sada razgovarajmo o tome kako oblikovati želju tako da se ona stvarno ostvari.

 

 

 

7 pravila za ispunjenje bilo koje želje:

 

1. Napišite svoju želju

Već smo saznali da želja nije samo misao. Mora biti napisana na komadu papira, pažljivo, lepim, overenim rukopisom. Ako mislite da je to lako učiniti, varate se! Na primer, možete napisati: „Želim imati auto!“. Čini se da je to dovoljno, da je sve ispravno napisano. Ali zapravo nije! U ovoj poruci nema roka, što znači da je potpuno neshvatljivo kada će vam se tačno ostvariti želja – za mesec, godinu, ili možda za 20 godina!

 

2. Želja mora imati rok

Dakle, ispravnije bi bilo napisati: „Želim imati auto do proleća 2023-e!“. Čini se da je ispravno napisano, međutim, u ovom slučaju, želja se možda neće ostvariti. Zašto? Samo treba biti realan. Auto vam neće pasti s neba, malo je verovatno da ćete ga dobiti na lutriji, što znači da njegova kupovina zavisi isključivo od vaših mogućnosti. Stoga gledajte realno na stvari i izračunajte kada sebi stvarno možete priuštiti svoj san.

 

3. Zapišite svoju želju u sadašnjem vremenu

Napišite svoju želju u sadašnjem vremenu, kao da se već ostvarila. Odnosno, umesto: „Želim imati auto!“, trebali biste napisati: „U proleće 2023. kupujem sebi auto!“. Zašto je to toliko važno? Sve je u vizualizaciji – posebnoj tehnici koja vam omogućava da “natopite” svoju želju i postanete jedno s njom. U ovom slučaju, njeno realizovanje biće samo stvar tehnologije. Zapravo, naučiti vizualizovati nije teško. Trebate samo zamisliti da vam je želja već ispunjena i da ste srećni vlasnik onoga o čemu sanjate. Ponašajte se kao da već imate auto, zamislite kako je udobno u njegovoj kožnoj fotelji, kako je ugodan volan u vašim rukama, kako motor bruji „punokrvno“. Osetite ovo stanje i uživajte u novom automobilu. Nakon što ste naučili vizualizovati, nećete primetiti kako će se vaša želja ostvariti!

 

4. Zabranite sebi svako poricanje

Kada formirate svoju želju, važno je ne koristiti negaciju u njoj, što znači rečcu “ne”. Na primer, ako napišete: „Ne želim živeti u siromaštvu!“, nemojte se ni nadati ostvarenju želje! Zašto? Činjenica je da duhovni svet apsolutno ne percipira rečcu „ne“. A kada mu pošaljete svoju molbu, on je čuje ovako: “Želim živeti u siromaštvu!”. Kao rezultat toga, on ispunjava vašu želju i ništa se u životu ne menja. Poanta ovdje nije u percepciji viših sila, već u našim mislima. Privlačimo k sebi ono o čemu razmišljamo. To znači da kada sebi stalno govorimo: “Ne želim živeti u siromaštvu!”, zamišljamo sve strahote prosjačkog postojanja i kao rezultat toga privlačimo siromaštvo. Nastavak na sledecoj strani…

 

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img