spot_img

OBRATITE PAŽNJU! Ovo su 7 PRAVILA za ispunjenje svake ŽELJE!

 

Kada sastavljate svoju želju, razmišljajte samo o pozitivnom i zamislite srećan, uspešan život. Stoga svoju želju preformulišite, na primer, ovako: „Svakako ću biti bogat!“.

 

5. Izradite iskrenu poruku

Da biste ostvarili svoj san, morate to želeti svim srcem. Vaš duhovni impuls sigurno će čuti više sile, pa stoga, ako sanjate automobil, opišite ga što je detaljnije moguće. Obratite pažnju na boju i oblik karoserije, opišite broj vrata, presvlake sedišta. Opišite svoju želju s dušom, ne sramite se vlastitih emocija. I svakako opišite svoje oduševljenje i utiske o automobilu, kao da je već vaš. Jake emocije ojačaće vašu veru u sebe i pomoći vam da ostvarite svoje ciljeve.

 

6. Ne zaboravite se pomoliti

Nakon što napišete svoju želju, svakako zamolite Gospoda za pomoć. Pročitajte ovu postavku naglas. Recite na primer: „Gospode, verujem da će auto koji se pojavio u mom životu promeniti moj život, učiniti ga šarenijim i raznolikijim. Uz njegovu pomoć mogu dobiti novi posao, uštedeće mi vreme, omogućiti mi da posetim različite zemlje i upoznam nove ljude. Vjerujem da će ispunjenjem moje želje u moj život doći ne samo sreća, nego i nešto više!“. Obratite posebnu pažnju na poslednju rečenicu. Ne ograničavajte nebeske sile u pomoći koju vam mogu pružiti. Zaslužujete više, ne samo jednu želju, nego i druge blagodati kojima je bogat ovaj svet.

 

7. Nemojte se zalepiti za ono što želite

Želja je, naravno, dobra. Ali usredsrediti se samo na nju potpuno je pogrešno. Nakon što ste oblikovali i opisali svoj san, pustite ga u svemir, skrivajući komad papira s beleškama na usamljenom mestu. A onda počnite raditi, činiti sve da vam se želja ostvari. Zapamtite, voda ne teče ispod kamena koji leži! Nemojte stati samo na jednoj želji! I dalje ćete imati desetine, stotine želja, a svaka od njih može poprimiti pravi oblik ako to baš želite! Veruj u svoje snove! Usudi se i budi srećan!

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,868PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img