spot_img

NUMEROLOŠKA ANALIZA ZA NOVEMBAR 2017: PETICE najzad OSTVARUJU želje, DVOJKE dobijaju POMOĆ prijatelja

Ovaj mesec prosto sam nameće potrebu za nešto dubljom numerološkom analizom, još od prvog dana koji je numerološki bio u simbolici broja 1 (2+0+1+7=10, 1+0=1).

 

Broj 1 se dovodi u vezu sa astrološkom planetom Sunce, simboliše nove početke, svetlost, rađanje novog dana, optimizam, svest o sebi i pozitivan pogled na stvarnost kojom smo okruženi.

Broj 3, broj Jupitera, takođe obeležava taj dan. To znači da u ovaj mesec ulazimo optimistični, puni vedrine i poleta, te spremni na ekspanziju u svim životnim poljima. Dobra vest je da će nas ta stvaralačka energija pratiti tokom čitavog meseca, jer upravo novembar 2017. godine takođe nosi simboliku broja 3 (11+1=12, 1+2=3).

Dakle, ovaj mesec donosi rasterećenje, stabilnije emocije, te generalno malo manje brige u odnosu na prethodni period. Broj 11 je generalno važan u numerologiji, kao prvi master broj, odslikava duhovnost i ,,božanske“ poruke, te se vezuje za meditaciju, intuiciju i unutrašnji „glas“, koji će svako od nas čuti.

Broj 11 je broj vezan za duhovnu ravan, dok je već pomenuti broj 3 vezan za materijalnu ravan, te oni skupa daju sjajnu energiju manifestacije. Slušajte taj svoj unutrašnji glas, fokusirajte se na svoje želje, bile one manje ili veće, te ih adresirajte ka Univerzumu. Povratnu pošiljku sigurno nećete dugo čekati.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,587PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img