spot_img

Njima se DOBROTA vidi u OCIMA: Osobe rodjene u ovom znaku su NAJBOLJI LJUDI, u njima nema NIMALO zlobe ni LJUBOMORE!

Ova analiza dobro će doći i onima koji planiraju da provedu život s nekim. Osobine tipične za neki astrološki znak u mladosti, npr. kad se udajete ili ženite s nekim, ponekad se mogu pretvoriti u svoju suprotnost pod stare dane. Zato pažljivo birajte partnera (partnerku) i pogledajte šta možete očekivati u budućnosti.

 

OVAN

Mladi Ovnovi svojim roditeljima ne daju mira. Ovo su deca puna života i uvek u akciji. Spremni na sve vrste vratolomija neretko zarade i poneku povredu. Zanima ih sve, ali pre svega život. Neće čekati da se upuste u ono što ih privlači, pa je bolje da se prema njima bude maksimalno otvoren.

 

Mogu naglo srljati u brak ili ga večno izbegavati jer im ideja braka nije uvek sasvim jasna. Individualci po prirodi, uvek će svojoj ženi ili mužu pripremati različita iznenađenja i niz uzbuđenja. S njima je život dinamičan i nikad dosadan.

 

Pod stare dane mogu nastaviti da slede ovakav ritam, ali problemi nastaju ako im zdravstveno stanje i godište to više ne dopuštaju. Teško da mogu voditi miran uhodan život i ako im nedostaje sportskih aktivnosti ili sličnih uzbuđenja, mogu postati pravi gnjavatori.

 

Ako mogu, do poslednjeg trenutka svog života baviće se sportom, a vi ćete morati da ih sledite svidelo se to vama ili ne. Ne možete li, oni će krenuti u avanturu ili planinu sami, bez vas.

 

BIK

Deca Bikovi su mazna i komotna. Slaba su na slatkiše i sklona ići linijom manjeg otpora. Znaju se dodvoriti i šarmom osvojiti. Ako žive u dobrim materijalnim uslovima, srećna su. Ako žive u siromaštvu, njihovo djetinjstvo biće zapamćeno kao posebno mučan period.

Brak sklapaju uglavnom iz ljubavi ili zbog materijalnih interesa. Posed im je jednako važan kao i voljena osoba. Izbegavaće brak s osobom slabijeg materijalnog stanja. Vole uživati u životu i prizemljenim užicima.

Ako su svoje bogatstvo povećali tokom života, starost će provoditi uživajući u njemu. Nisu spremni da dele pod svaku cenu, odnosno ako bi to njih oštetilo. Ukoliko se zateknu u oskudici, mogu postati starci puni gorčine i nezadovoljstva.

 

 BLIZANCI

Pokret i kontakt je ono što decu Blizance čini srećnima. Ova deca moraju da budu u večnom kretanju kako bi potvrdila svoj identitet. Komuniciraju s lakoćom i zato im je važno društvo. Ne radi društva samog, jer oni nisu neki humanisti, nego više kao osobe s kojim mogu pričati i izražavati se. Kad progovore, obično ne zatvaraju usta.

Ako se vezuju, osoba s kojom jesu mora biti svesna da im je važan društveni život. Putovanja i kretanja među ljudima nešto je što ih obogaćuje i čini srećnima.

Pod stare dane važno im je da zadrže kontakte ili da obnove stare, kako bi imali s kim popričati. Ukoliko su usamljeni, jako su nesrećni i treba što pre da potraže neki hobi kroz koji bi mogli steći nove prijatelje. Ako je partner (partnerka) jednako društven, starost s njima može biti vrlo zabavna i ispunjena svežim iskustvima, bilo kroz putovanja, razne društvene aktivnosti ili one intelektualnog karaktera.

 

RAK

Ovo introvertirano i osećajno dete neretko zabrine svoje roditelje. S njim treba pažljivo i nežno, ali ne na način da se drži pod staklenim zvonom. U svet odraslih treba ga uvoditi postepeno kako bi stiglo da se navikne na grubosti svakodnevnice. Potreba za povlačenjem u svoj svet snova i mašte dobra je, ali primetite li da je prečesta, ohrabrite ga za neke otvorenije aktivnosti, poput sporta na vodi ili sličnog.

U brak ulaze s osećanjem i istinskom potrebom da osnuju porodicu. Povremena labilnost ticaće se samo subjektivne promene raspoloženja, ali u dubini duše oni imaju zacrtan jasan cilj.

Uspeju li kroz život izgraditi dom i porodicu, provodiće prijatnu starost ispunjenu porodičnim posetama i okupljanjem svojih najbližih oko sebe. Ostanu li sami, postaju tužne osobe pune sete i melanholije. Ovi ljudi uvek sve zapamte, pa neretko žive u prošlosti.

 

 

 

LAV

„Ja moram biti glavni, a ako nisam, ugnjaviću sve oko sebe da bih privukao pažnju.“ Tako se ponašaju deca Lavovi i Lavice. Ako im ne poklonite pažnju, jao vama. Koji put im treba i spustiti kako bi ih pripremili na to da neće uvek biti onako kako oni žele, a u dobroj nameri da ih osposobimo za realan život. Za njih je najveća uvreda ignorisanje.

Ulazak u brak mora biti pompozan i primećen. Žene se iz ljubavi, ali gledaju i na to da im brak donese neki status. Vole sjaj i raskoš, a još više slavu. Ako nema publike, nesrećni su.

Pod stare dane važno im je da se za njih čulo i da se za njih zna. Ako su nešto postigli, u stanju su satima pričati o svojim dostignućima i svojstveno ugnjaviti druge. Ako su rezultati izostali, pretvaraju se u osobe koje su sklone poslužiti se i lažima kako bi se prikazali kao nešto što nisu. Kad dođu kući i u samoći proanaliziraju svoj život, ponos im neće dati da priznaju ako nešto nisu uspeli. Izgradiće novu konstrukciju izmišljenih dostignuća kojom će i dalje obmanjivati druge.

 

 DEVICA

Deca Device obično su vrlo uglađena, gotovo otmena. Paze na svoje ponašanje i trude se da budu pristojna i dobra. Obično su primer drugima kako se treba ponašati i kako učiti u školi. Roditelji s njima nemaju većih briga.

Pre nego što stupe u brak proanaliziraće svaku sitnicu kad se radi o partneru (partnerki) i njihovom budućem životu. Baviće se i onim naizgled beznačajnim detaljima, pa će sve to koji put oduzeti životu spontanost i strast. Ima i onih koji će voljenoj osobi ili situaciji u kojoj jesu uvek naći neku manu zbog koje će odgađati brak.

Pod stare dane obično se pretvore u prave apotekare. Koji put se to dogodi i pre. Ako su ostvarili skladan brak i radili posao u kojem su mogli pokazati šta znaju, vodiće uredan život pun malih organizovanosti i u starosti. Sitnice koje drugima ne znače nešto, njima mogu postati smisao. Ako vas to ne pogađa, pustite im njihove male sitničavosti, a onda im dajte i ormarić za kućnu apoteku. Ukoliko je Devica u životu propustila nešto njoj važno, pod stare dane će prigovarati i trpeti od onog što se u psihologiji zove transfer – gunđanja zbog nečeg što nema veze s temom (a zapravo se iza toga krije nešto drugo) i tako od jutra do sutra. Nastavak na sledecoj strani..

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img