spot_img

AKO SE PONAŠAŠ OVAKO OSTACEŠ ZAUVEK SAMA: 10 stvari koje muškarci ne mogu da podnesu, a zbog devete odmah beže

Već odavno se zna da muškarce ne privlače baš sve stvari koje radimo. Čak i ako ste najlepša žena na svetu, postoje neke stvari koje muškarci jednostavno ne mogu da podnesu. Štaviše, određene stvari ih odbijaju. Donosimo deset najčešćih.

 

Preterani feminizam

Ovo se odnosi na žene koje misle da su žene jedine koje pate i da su muškarci krivi za to. I ne, ne govorimo o ženama koje se samo protive muškom šovinizmu. Pričamo o ženama koje govore loše stvari o muškarcima i utiču na druge žene da isto razmišljaju o jačem polu. To su žene koje misle da su žene bolje od muškaraca, umesto da ih tretiraju sebi ravnima. Pomenute dame mogu biti veoma odbojne muškarcima.

 

Opsednutost karijerom

Ne, ne govorimo o ženama koje svoju karijeru shvataju ozbiljno. Zapravo, muškarci vole i poštuju takve žene. Pričamo o ženama koje su opsednute radoholičarke i koje nemaju drugi život osim svoje kancelarije i položaja u firmi. U muškom rečniku, žena koja je preterano orjentisana na karijeru je štreberka. A, većinu muškaraca takve žene ne privlače.

 

Zloba

Čak i ako izgledaš kao Megan Fox, ako si “rospija” i zlonamerna, bićeš odbojna muškarcima. Muškarci mrze žene koje se tako ponašaju. Oni više vole žene koje su jednostavne i drage. Žene koje su zle prema ljudima oko sebe često nemaju veliki broj udvarača.

 

Pretvaranje

Pokušajte biti neko drugi i muškarac će bežati kilometrima od vas sledeći put kada vas slučajno vidi. Muškarci vole žene koje su svoje. Žena koja pokušava da imitira nekog drugog samo dokazuje da nema dovoljno materijala da se sama dokaže. Uostalom, pretpostavka je i da su takve žene nesigurne. Dakle, žene “lažnjaci” se nimalo ne dopadaju muškarcima.

Neurednost

Ne moraš izgledati kao seks simbol da bi se dopala muškarcima. Oni imaju tendenciju da im se svesno ili nesvesno sviđaju žene koje su reprezentativne i vode računa o sebi i svom izgledu. Dakle, žene koje se ne depiliraju, imaju neurednu kosu i nokte ili neprijatan miris (!!!) će uvek biti odbojne muškarcima. Ali, to već odavno znamo.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,690PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img