spot_img

NEZAVISNA ali SKROMNA, hrabri HEROJ i prelepa DAMA: Ona je žena VODOLIJA!

NEZAVISNA ali SKROMNA, hrabri HEROJ i prelepa DAMA: Ona je žena VODOLIJA! Ona je uvek originalna i posebna.

Čudesna, nepredvidljiva, slobodoumna, miroljubiva, otkačena, ekscentrična, prijatna, iskrena, kvalitetna, inovativna, zabavna, optimistična, originalna, lepršava – sve to opisuje ženu Vodoliju. Deo njene privlačnosti leži u njenoj nedokučivosti i nesputanosti – neretko je teško razumeti i shvatiti, ali to je zato jer je Vodolija uvek samo svoja . Za nju stereotipi ne vrede i nemoguće je staviti u kalup jer je izraziti nekonformista, te zazire od društvenih pravila i normi. Uvek radi po svome i ne voli kad joj drugi govore šta da radi. S druge strane, humanitarac je velikog srca te je uvek spremna da pomogne, bilo da je reč o finansijskoj, emotivnoj ili bilo kojoj drugoj vrsti pomoći. Voli napredak, ali na ličnom nivou ne voli promene. Jako je vezana za svoju prošlost i uspomene koje čuva poput najvećeg blaga, a odanost dovodi na novi, dublji nivo – ne samo da ostaje odana svom partneru nego i određenom brendu, trgovini, restoranu, timu, muzičaru, i tako dalje, u dobru i u zlu.

POSEBNA

A znate onu devojku koja prosipa ono što misli bez rezerve i govori istinu ma kakva bila? Postoji dobra šansa da je Vodolija u horoskopu. Uvek će težiti da ima nešto svoje, jer strahuje da će izgubiti identitet u vezi. Žena Vodolija nikada ne može da se veže, ona je slobodna kao ptica. Ukoliko joj date sve što joj je potrebno, Vodolija će biti potpuno verna, tako da ne bi trebalo da brinete kad je negde sama. Njena posebnost se ogleda u tome što kada ima ono za šta misli da je vredno svega to čuva kao malo vode na dlanu i ništa neće učiniti da to nešto sačuva po svaku cenu. Ona zna kako da dobije to što želi i sa njom je lako samo treba znati kako.

NEZAVISNA

S druge strane, humanitarac je velikog srca te je uvek spremna da pomogne, bilo da je reč o finansijskoj, emotivnoj ili bilo kojoj drugoj vrsti pomoći. Voli napredak, ali na ličnom nivou ne voli promene. Spremna je da uči i da se nadograđuje na ličnom nivou kako bi njena nezavisnost bila što potpunija. Voli sama da donosi odluke koje se nje same tiču i ona vam nikada neće tražiti neku uslugu ukoliko sama nije prisiljena na to.

ORIGINALNA

Vodolije unose veliki entuzijazam u posao i imaju izuzetnu sposobnost iskorišćavanja mašte u poslovne svrhe. Vodolije su pune iznenađenja, njihove su reakcije neočekivane, a ponašanje nepredvidljivo; spremne su da podrže potpuno izgubljen slučaj ili da se bore za propalu stvar i začudo, vreme obično pokaže da često imaju pravo: izgleda da imaju osećaj da dobro predvide neku stvar. Sa njom ne trebate brinuti ako želite nekoga da iznenadite. Ona će to savršeno odraditi za vas, a ideje koje vam bude dala su svakako nešto što do sada niste probali.

PRIJATELJSTVO

Dok hoda ulicom svako malo će zastati kako bi se pozdravila sa ljudima koje poznaje. Zbog toga se čini da je prijatelj sa svima, ali to su joj ustvari poznanici i dragi ljudi koji je vole, jer Vodolija voli sa svima biti u dobrim odnosima, te zazire od sukoba i svađa. Što se tiče prijatelja kojima dopusti da joj se potpuno približe, može ih nabrojati na prste jedne ruke. Može biti lagano rezervisana kad je reč o njenim pravim osećajima zbog čega je krug pravih joj prijatelja puno uži od brojnih poznanika. Velikodušna i uvek tu kad je prijatelj zatreba, žena Vodolija je u dobrim odnosima sa kojima deli ljubav prema nezavisnosti i intelektualnim traženjima i težnjama. Ovo je žena koju uvek možete pitati za iskren savet i koja će uvek imati prave reči utehe. Ako u blizini imate ženu Vodoliju, znaćete o čemu pričamo.
NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,690PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img