spot_img

NAJVEĆA TAJNA žene Vodolije!

Najveća tajna žene Vodolije leži upravo u njenu velikom srcu. Ona je žena koja ima veliko razumevanje za sve i u svom srcu nosi ogromnu količinu ljubavi za one ljude koje voli.

 

Žena Vodolija je zaista vrednija od suvoga zlata i ukoliko je imate u svojoj blizini dobro je čuvajte. Ono što takođe možemo reći jeste da najveća tajna žene Vodolije leži u njenom neverovatnom izgledu. Slobodno možemo reći da se u ovom znaku rađaju prave lepotice. Ove žene su izuzetno lepo građenje i često su vrlo visoke. Imaju pravilan nos i naglašene usne. Svaka dama koja je rođena u znaku Vodolije ima zaista bujnu kosu koju je nemoguće ne primetiti. Njeno lepo lice uvek krase i tamne velike oči, koje u sebi kriju posebnu tajnu.

 

Ove dame su posebne po tome što imaju ponašanje koje odaje neku vrstu originalnosti i različitosti u odnosu na druge žene.

 

Žena Vodolija je energična i pametna, nekada čak i buntovna. Ukoliko primetite damu koja sedi u nekoj tipičnoj pozi ili da ima neobično držanje tela, budite sigurni da je ta dama rođena u znaku Vodolije. Slobodno možemo reći da žena Vodolija ne liči ni na jednu drugu ženu i da je njena lepota zaista nesvakidašnja.

Dalje, tajna žene koja je rođena u znaku Vodolije leži takođe u njenom životnom motou koji glasi „ja se razlikujem“.

 

Ova žena zaista je svesna toga da se ona razlikuje od drugih i to veoma dobro koristi u ostvarivanju svojih životnih ciljeva i svega onoga što želi. Ove žene su veoma emotivne, imaju savremeni pogled na svet. One iznad svega cene slobodu, ali takođe vole da pored sebe imaju nekoga ko će ih zarobiti. Ova žena zahteva pažnju i poštovanje, ali morate biti veoma pažljivi jer je lako možete povrediti. Ume puno toga da oprosti, ali uvek drži do svog dostojanstva.

 

Kažu da sa ovom ženom nikada niste načisto na čemu ste, tako da ukoliko želite da je osvojite onda morate biti sigurni u sebe.

 

Na prvi pogled ova dama izgleda hladno, ali ljubav joj je veoma bitna u životu. Ovo je žena koju ne smete da sputavate ili da budete grubi sa njom. Iako ona izgleda hladno u suštini joj je potrebno puno pažnje i nežnosti samo to nikada ne pokazuje. Ukoliko želite da volite jednu ženu Vodoliju zaista je morate prihvatiti onakvu kakva jeste. Ne pokušavajte da je menjate, neće vam to poći za rukom!

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img