spot_img

NAIL ART koji odaberete otkriva vašu NAJBOLJU OSOBINU ličnosti!

Nail art je kreativan način bojenja, ukrašavanja, poboljšanja i ulepšavanja noktiju.

 

To je vrsta umetničkog dela koje se može izvoditi na noktima ruku i noktima nogu, obično nakon manikira ili pedikira. Manikir i pedikir kozmetički su tretmani kojima se nokti uređuju, oblikuju i poliraju. Ovi postupci često uklanjaju kožicu i omekšavaju kožu oko noktiju. Ono što sledi posle toga upravo je Nail art. Dakle, Nail art je zabavan način izražavanja. Ako vam se bilo koji od ovih sviđa I privlači vas, možda je to samo zato što govori nešto o tome ko ste. Odaberite svoj omiljeni Nail art od ovih šest dizajna i dopustite nam da vam kažemo koja je vaša najbolja osobina ličnosti!

 

 

# 1

 

Vaša najbolja osobina ličnosti je vaš nagon. Vi ste uporna i hrabra osoba. Nikada ne odustajete. Ne dopuštate da vas ljudi, reči ili neuspesi sruše. Za vas ne postoje prepreke, niti nerešivi problemi. Ako će neko to ostvariti, to ćete biti vi. Krećete se brzo, marljivo i uvek s vatrenom strašću.

 

 

# 2

 

Vaša najbolja osobina ličnosti je vaš smisao za humor. Vi ste omiljeni u svakom društvu. Sa vama je zabava uvek zagarantovana. Znate da je važno ne uzimati sve previše ozbiljno. Zbog ove osobine pomogli ste voljenima da se nasmeše i prebrode teška vremena. Znate da je smeh najbolji lek, ne samo za druge, već i za vas same.

 

 

# 3

 

Vaša najbolja osobina ličnosti je iskrenost. Veliki ste borac za istinu. Volite uvek da znate na čemu ste sa ljudima oko sebe. Zato uvek govorite istinu, ali to zahtevate i od njih. Nikada ne okolišate. Shvatate da nema vremena za udaranje oko grma. Radije biste bili poznati po tome da govorite istinu nego da lažete samo da biste se snašli. Što je najvažnije, iskreni ste prema sebi. Ovo je učvrstilo vaše veze i nastaviće vas voditi daleko u životu.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,868PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img