spot_img

Mlad Mesec u Strelcu 23.11. – Jeste li spremni za novi početak?

 

23.11. u 23:57h događa se mlad Mjesec u Strijelcu. Ovaj mladi Mjesec pomoći će vam da promijenite svoju perspektivu kako biste mogli unijeti promjene, preoblikovati način na koji ste pristupali stvarima i jasnije shvatiti što vas čeka. Dopustite ovom mladom Mjesecu da bude vaš podsjetnik da nikada nije prekasno za početak.

Nakon svih snažnih planetarnih energija s kojima smo se imali priliku susresti proteklih mjeseci, Mlad Mesec  Strijelcu dolazi kao duboko osvježenje. Ovaj mladi Mjesec predstavlja početak novog lunarnog ciklusa, a unutar tog novog lunarnog ciklusa obećava nove početke i nove avanture.

Resetiranje vašeg života često uključuje svjesno odabiranje stvari na drugačiji način. To uključuje usvajanje novih navika, drugačiji pristup stvarima i pričanje nove priče.

Jupiter, planet ekspanzije i obilja, vrlo je aktivan pod ovim mladim Mjesecom. U trigonu je s mladim Mjesecom, a također izlazi iz svog retrogradnog ciklusa odmah nakon vrhunca mladog Mjeseca.

Jupiter je najveći planet u našem Sunčevom sustavu, tako da će nam njegova aktivnost na nebu doista omogućiti da osjetimo njegovu energiju!

Dok Jupiter završava svoj retrogradni hod, sletjet će na završne stupnjeve Riba, gdje će završiti svoje putovanje. Upravo na tim stupnjevima Riba Jupiter će nam pomoći da shvatimo što je ovo putovanje je izazvalo u nama.

Jupiter u Ribama donio je univerzalne teme koje se odnose na naša duhovna uvjerenja i kreativnost, ali na dubljim razinama također je poslužio kao gorivo koje nam pomaže da se povežemo s našom mekšom, suosjećajnijom i osjetljivijom stranom.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,801PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img