spot_img

BUBAMARA NOSI SREĆU: Izaberi jednu BUBAMARU i saznaj šta će te uskoro OBRADOVATI!

 

BUBAMARA NOSI SREĆU: Izaberi jednu BUBAMARU i saznaj šta će te uskoro OBRADOVATI!

 

 

BUBAMARE su oduvek nosioci lepih vesti. One na svojim šarenim krilima dpnose sreću. Izaberi jednu bubamaru sa slike i pogledaj kakvu ti SREĆU uskoro donosi i šta će te obradovati.

 

 

Ako ste izabrali bubamaru broj 1:

Vaša životna solucija je da ne treba biti ničija kopija i zato ste oduvek bili drugačiji i različiti. I to je u potpunosti ispravno jer zašto da glumimo da smo neko drugi umesto da predstavljamo sami sebe. Upravo, zbog svih tih osobina, zbog vaše iskrenosti, hrabrosti i originalnosti, bubamara broj jedan za vas ima sledeće LEPE VESTI:

Kao i svi, i vi imate neostvarene želje. Postoji nešto što jako dugo želite, ali se spletom čudnih životnih okolnosti to još nije ostvarilo. To je nešto što bi pronenilo i ulepšalo vaš život. Bubamara vam poručuje da će upravo to biti uskoro ostvareno. Morate verovati u sebe i svoje želje. Jer vi nemate nemoguće želje. Vaša želja je skromna i lako ostvarljiva. Možda trebate samo malo više uložiti truda u njeno ostvarenje. Potrudite se i videćete da je sve moguće. Vaša velika želja će biti ostvarena i to mnogo brže, nego što možete i zamisliti. Jer vi ste to zaslužili. To će vam dati novi elen i doneti puno sreće. I naravno, još mnogo pizitivne energije, koja će vas uciniti još posebnijima nego što jeste. Ova bubamara je pravi izbor, jer donosi zaiste lepe vesti. Pustite je da sleti na vaš dlan i usreći vas!

 

 

Ako ste izabrali bubamaru broj 2:

 

Vi na svet gledate potpuno drugačije u odnosu na ostale. U vašim očima je sve divno i nežno. Sa ljudima uvek komunicirate kulrurno i nežno, uz sva moguća pravila ponašanja. Vi jednostavno sijate od toliko kvaliteta i divan ste sagovornik. Ne postoji nikakva mogućnost da neko ima loše mišljenje o vama jer vi to prosto ne dozvoljavate.

 

 

Evo kakve LEPE VESTI vam donosi bubamara broj 2: Osoba koju jako dugo poznajete i koja vas izuzetno ceni, učiniće nešto lepo za vas. To nije bilo ko, već prijatelj, ili vaš partner koji vas dobro poznaje i tačno će znati pravi način da vas usreći. Biće to prelepo iznenađenje za vas. Obradovavaćete se i shvatićete da ipak imate i pravog prijatelja. Iako u poslednje vreme baš i ne verujete ljudima i možda ste bili i razočarani u neke osobe, ovo je idealna prilika da shvatite da nisu svi ljudi isti. Time će vas usrećiti i učvrstiti vaše prijateljstvo.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img