Ljubavni horoskop za septembar 2017.godine

0
3940

Ovan

Za Ovnove je septembar 2017. godine najbolji mesec za ljubav. U prve dve dekade Jupiter, Velika Sreća, nalazi se u kući parova Ovna i Venera, vladar kuće parova, nalazi se u kući strasti. Kada je Sunce ispod obzora (tokom večeri i noću), između Jupitera i Venere je posebno dobra povezanost (uzajamna recepcija vladara / triplicitet). Venera, isto tako, pravi konjunkciju sa Severnim Čvorom, što znači da će se nešto značajno dogoditi, nešto za pamćenje. Tokom zadnje dekade rujna Sunce i Jupiter dosežu kuću parova Ovna i ta je kombinacija opet obećavajuća i donosi značajne i srećne događaje.

Bik

Septembar 2017. godine donosi žeđ za životom, ljubavi i erotikom. Kuća ljubavi i užitka Bika ispunjena je energijom Sunca, Marsa, Venere i Merkura. Sunce donosi vitalnost, toplinu i brilijantnost. Mars je pun čežnje i goruće strasti. Venera donosi senzualnost i umetnost zavođenja. A Merkur je aktuelan vladar spomenute kuće i vrlo jak u prvoj dekadi meseca. Ovo je fantastičan period za istraživanje i sada neke fantazije možete ostvariti. Novih ljubavnih prilika će biti. Okolnosti će se posložiti za zaljubljivanje. Pripazite u koga se zaljubljujete, jer se vrlo lako možete prevariti.

Blizanci

Jupiter vam i dalje čuva leđa tokom septembra 2017. godine kada se radi o ljubavi i vezama, ali sarađuje sa Saturnom i zato više ohrabruje stabilne veze nego flertove. S voljenom osobom u saradnji ili uz deljenje obaveza možete puno toga postići i ostvariti, dugoročno gledano. Tokom septembra više ćete biti zainteresovani za dom i ono što posedujete, jer je to puno aktivnije polje zbog Sunca i Marsa i donekle Venere koja je planeta parova Blizanaca. Svi koji nisu u vezi i traže neobavezni odnos, imajte na umu da ako nemate ozbiljne namere u ljubavi, ne možete niti ostvariti sreću i takva veza donosi vam samo kratkotrajno zadovoljstvo i komplikacije, što je posebno naglašeno u zadnjoj dekadi meseca.

Rak

Trigon koji pravi Saturn, vladar kuće parova Raka, s Venerom, planetom ljubavi, sreće i harmonije, širi svoj uticaj u prve dvije dekade meseca, ali je aktivniji u drugoj nedelji i naglašava obaveze, ispunjavanje zadataka, novac ili postignuća koja zajedno ostvarujete. Mars, vladar kuće ljubavi i seksualnosti Raka, govori o ljubavi koja je povezana s komunikacijom (licem u lice, putem telefona, poruka i slično), putovanjima ili intelektualnim ciljevima. Sve to definisaće ovaj period. Može vam se dogoditi da imate promenjive osećaje, što se čak može manifestovati interesom prema dve osobe istovremeno.

Lav

Kroz prve dve dekade imate Veneru na svojoj strani, planetu ljubavi i harmonije koja je u Lavu sve do 20. septembra 2017. godine. Ova Venerina pozicija donosi vam sreću, jer naglašava vaš šarm i moć zavođenja, daje vam senzualnu auru i donosi vam nove ljubavne prilike. Venera prolazi kroz Lava i pravi dva povoljna aspekta: trigon sa Saturnom, vladarem kuće parova Lava, i sekstil s Jupiterom, vladarem kuće ljubavi i erotike. Ovo je jedna od ređih kombinacija koja je puna predivnih mogućnosti, donosi ispunjenje i sreću. S druge strane, između 5. i 22. septembra 2017. godine, Sunce, vladar Lava, je uz strastvenog Marsa.

Devica

Sunce, smešteno u Devici do 22. septembra 2017. godine, daje vam brilijantnost, vitalnost i vidljivost. Istaknućete se i bićete u dobrom položaju. Mars ulazi u Devicu 5. rujna i poznat je po svojoj strasti i gorućoj želji. Drugim rečima, ništa vam neće moći stati na put ako želite zavesti i energija koju ćete širiti oko sebe činiće vas jako privlačnima i seksi. Bićete hrabriji no inače, otvoreniji i spremniji za akciju. Prvi korak ćete napraviti puno lakše nego inače ili ćete iznenaditi pristupom. Ipak pripazite što birate i kako ćete delovati tokom septembra nemojte nikog idealizirati! Istinsko ispunjenje dolazi u zadnjoj dekadi meseca: 20. septembra, kada Venera, planeta ljubavi i senzualnosti, ulazi u Devicu.

Vaga

Septembar dolazi s dobrim i lošim stvarima u ljubavnom životu. Ono dobro povezano je s prisustvom Venere, planete ljubavi, u sretnoj kući, kroz prve dve dekade septembra. Iz te kuće pravi prijateljske aspekte s velikom Srećom, Jupiterom i sa Saturnom, vladarem kuće strasti Vage. Ovakav sklop planeta pomaže vam pri traženju zabave i užitka i mogli bi se upustiti u flertove i avanture. To je dobro ako vas ne veže ništa (društvo, obaveze, posao i slično). Što se tiče ozbiljnih veza, položaj Marsa, vladara kuće parova Vage, a to je 12. solarna kuća, kaže da ćete se suočiti s osećajem usamljenosti, razočaranja, blokadama i neugodnostima.

Škorpija

Septembar 2017. godine je mesec za – veze! Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpije, smeštena u vašem polju karijere i ugleda ni malo ne miruje. Privlačiće vas osobe na položaju, sa statusom, poznate, s određenim kvalitetama i osobinama. I ako vas mogu podržati u vašim društvenim ili profesionalnim ambicijama, to bolje. Ako ste već u vezi s takvom osobom, imaćete veća očekivanja i želećete napredak i uspeh te osobe, a upravo to će se i dogoditi. U periodu ste u kojem vam, čini se više od bilo čega drugog, znači da vam veza pomogne da se uspete na društvenoj lestvici.

Strelac

Merkur, vladar kuće parova Strelca, 5. septembra 2017. godine kreće direktnim hodom. To je tačka preokreta u tromesečnom ciklusu u kojem su veze Strelca na neki način bile povezane s društveno-profesionalnim statusom i / ili udaljenim mestima, studijama ili duhovnim putovanjima. Taj dugi tromesečni period dogodio se zato da analizirate puno detalja vezano za ljubavni život ili brak i ono što vas povezuje. Može se raditi i o zajedničkim snagama usmerenim na poboljšanje profesionalnog života ili prema istraživanju novih prostora; geografski ili intelektualno / kulturološko. Venera, planeta ljubavi, samo ovo potvrđuje.

Jarac

Ljubavni život Jarca tokom septembra 2017. godine ima više veze s onim unutrašnjim dubinama nego s vanjskim okolnostima i događajima. Venera, planeta ljubavi, je u 8. kući Jarca kroz prve dve dekade. Ovako smeštena Venera može uključiti psihološku analizu para, tabu teme, istraživanje partnera, misterije i strah od ljubavi. Prisustvo Venere u 8. kući može označavati i zajedničke finansije koje dolaze od ulaganja, darova, nasleđa ili pozajmica ili zajedničkih dobara. Mesec, vladar kuće parova Jarca, povećava mogućnosti za ljubav u periodu od 9. do 11. rujna, kada se nalazi u kući erotike i zatim od 14. do 15. septembra kada prolazi kroz kuću parova i od 20. do 22. septembra kada je blizu Velike Sreće, Jupitera.

Vodolija

Nakon uzburkanog meseca sada možete uživati u harmoničnom ljubavnom životu, jer je Venera u kući parova Vodenjaka sve do 20. septembra 2017. godine. Život u dvoje je ugodniji, ljubavnih ponuda biće sa svih strana i vaša moć zavođenja raste, a ljubav vam lakše dolazi. Prolazak Venere kroz kuću parova Vodenjaka je još značajniji, jer Venera pravi pozitivan aspekt sa Saturnom, tradicionalnim vladarem Vodenjaka i s Jupiterom, Velikom Srećom. Ovakav sklop planeta ukazuje na značajan događaj u vašem ljubavnom životu i značajna postignuća za parove. Važno je napomenuti da Merkur, vladar kuće ljubavi Vodolije, kreće direktno u kući parova.

Ribe

Septembar 2017. godine donosi snažne emotivne veze koje će se odraziti na vaš društveni život, saradnje, brak ili ljubav. Kroz kuću veza Riba prolaze Sunce (do 22. septembra) Mars (od 5. septembra) Merkur (između 8. i 30. septembra) i Venera (nakon 20. septembra). Ovakav planetarni sklop donosi dinamičnost, puno strasti, potrebu za brzim i odlučnim delovanjem, mogućnost da birate između više opcija i uopšteno neverojatne događaje. Ovaj period nosi vam vetar u leđa, novu snagu ili obnovu. Zanimljivo je to da Merkur, vladar kuće veza Riba, kreće direktnim hodom 5. septembra u vašoj kući obaveza, upravo na mestu pomračenja Sunca 21. avgusta i tako povezuje ljubavni život Riba s poslom ili obavezama.