spot_img

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 23. 05. do 29. 05. 2022.

OVAN

Prelazak Marsa u znak Ovna sredinom sedmice vratiće vam vašu energiju, vratiće vam vas. Ponovo ćete biti osvajački nastrojeni, energični, puni inicijative, akcije, probudiće se i želje, potrebe, strasti. Oni koji su slobodni imaju pred sobom mesece pokreta, akcije, zabave, izlazaka. Sad, koliko će toga ostati okarakterisano samo kao prolazna, ali burna letnja avantura a koliko će krenuti u pravcu ozbiljnijih dešavanja – e, to će već biti individualno. Zauzeti Ovnovi – koristite ove dane da pokrenete i voljenu osobu i sebe, da vam svakodnevica bude življa i ispunjenija dešavanjima. Ne šizite baš za svaku sitnicu.

BIK

Dve situacije će se dogoditi istovremeno – Mars će ući u vaše polje podsvesti i tajni a Merkur će se u retrogradnom hodu vratiti u vaš znak. Kod nekih – period za preispitivanje odnosa, ponovo ćete početi da postavljate sebi pitanja na koje do sada niste uspeli da date odgovore. Kod drugih – potencijal za tajnu priču. Kod trećih – povratak na „staro“, obnova kontakta sa prošlošću. Ovo poslednje biće aktuelno i kod slobodnih. Generalno gledano – bilo da ste u paru ili solo – imate nedoumice i nervozu po pitanju emotivnog života. A na kraju nedelje – vladarka Venera vam dolazi u goste, da začini vaš ljubavni život.

BLIZANCI

Sunce je ušlo u vaš znak, Jupiter i Mars vam daju podršku a do kraja nedelje i Venera. Na prvi pogled reklo bi se – šta vam fali, pa sve deluje dobro? Ipak, vaš vladar se u retrogradnom hodu vratio u polje podsvesti i tajni – bilo da ste u nekom tipu odnosa ili solo – nešto vas muči, opterećuje, neki tip nerešenih pitanja i pritisaka imate. To ne mora da se vezuje za odnos u kojem ste, može biti briga oko posla ili finansija. U svakom slučaju – zauzeti će funkcionisati korektno a neki slobodni će pokušati da se vrate korak unazad i reše emotivna pitanja iz prošlosti. Drugi će pak uživati u izlascima i druženju.

RAK

Jupiter i Mars u znaku Ovna baš i ne idu na ruku stabilnosti i miru u vašim emotivnim relacijama. Uzburkavaju vode osećanja, donose nemire i napetost. Doduše, bude i strasti – ali one koje se pokrenu kroz tenziju. Ponašanja i postupci partnera i vas donose nemir, ali vas prijatelji i oni koji vas vole smiruju i hlade vam usijane glave. Smirivaće vas i to da budete u zajedničkim akcijama i pokretu. Što se slobodnih Rakova tiče – emocije sada mogu proraditi samo kroz hemiju i strast. Aktuelna su dešavanja u poslovnom segmentu, prilikom izlazaka, preko prijatelja i u vašoj neposrednoj okolini, komšiluku.

LAV

I Sunce u znaku Blizanaca i prelazak Marsa u znak Ovna vam itekako idu na ruku što se energije, optimizma i funkcionisanja tiče. Saturn ostaje u vašem polju partnerstava da vam ipak donese težinu, sporost i odgovornost, da vaše emotivne priče oboji moranjima i da vam uskrati nešto. Tim uskraćivanjima vas uči da se menjate, da kroz komplikovanost emocija i odnosa rastete. Slobodni Lavovi – vama bi sada najviše odgovaralo da se družite, da putujete, da vas ne drži mesto, da izlazite. Pokretom i dešavanjima se „dižete“, dobijate volju za smehom, flertovanjima, osvajanjima.

DEVICA

Mars u polju partnerstava donosiće oscilacije u odnosu sa voljenom osobom do srede – a onda će se mnogo toga raščistiti. Uglavnom će to biti dobra i pozitivna raščišćavanja, ona koja pomažu vašem odnosu da raste. No, biće i onih koji će ući u fazu rasprava bez kraja i konca, onih u kojima niko nikog ne čuje i obe strane se tvrdoglavo drže svog stava. Pokušajte da ne idete na tu stranu, jer sada možete napraviti pozitivnu promenu i kod sebe i u odnosu sa voljenom osobom. Slobodne Device – aktuelni su stari znanci i bivše ljubavne priče. Kontakt se može obnoviti, a u ono što je bilo mogu vas vratiti i strasti. nastavak na sledecoj strani..

VAGA

Sve što je vezano za funkcionisanje, stabilnost i održanje odnosa u kojem ste – već neko vreme je komplikovano, teško, zahtevno za vas. Ulaskom Jupitera, a od srede i Marsa u polje partnerstava – ništa neće postati jednostavnije, samo će se pojedini parovi brže približiti rešenjima u svom odnosu. Kod nekih su ta rešenja – definisanje odnosa, podizanje na viši nivo itd…..a kod drugih – pa, vreme je da se kaže – doviđenja, laku noć, prijatno, vidimo se u nekom drugom životu. Slobodne Vage – za mali broj vas ovo je period ulaska u stabilnu ljubavnu priču. Za mnogo veći – flertovanje, udvaranje, avanture.

SKORPIJA

Vaš vladar se u sredu seli u znak Ovna i vaše polje poslovne i svake druge svakodnevice, obaveza, moranja. Dobićete jak impuls da rešavate sve ono što već dugo vučete, ali dobićete i dozu nervoze, nestrpljivosti, razdražljivosti. Merkur se u retrogradnom hodu vraća u vaše partnersko polje – da vas podseti da se i odnos sa voljenom osobom takođe mora rešavati. Narednih par nedelja je zaista značajno sa škorpionske emotivne teme i dileme – u tom periodu neke će relacije prestati da postoje, a u drugima će se konačno raščistiti dosta nerešenih i komplikovanih pitanja. Slobodne Škorpije – vi biste u novo i u strasti, ali Saturn i retrogradni Merkur imaju drugačije planove za vas. Prvo sredi prošlost, onda idi dalje.

STRELAC

Kada se Merkur u retrogradnom hodu vrati u znak Bika, a Mars u sredu pređe u znak Ovna i izađe iz vašeg polja intime, prošlosti, porodice – počećete lakše da dišete. Kao da ste neki teret skinuli sa vrata, kao da ste se napunili pozitivnijom energijom – lepše ćete funkcionisati u partnerstvima (bar vi), imaćete volje, inicijative, strasti i želja. Partner će povremeno „bagovati“ i biti naporan i težak, ali ova energija koju sada nosite to može da iznese bez većih problema. Slobodni Strelčevi – Mars i Jupiter u polju ljubavi i uživanja traže pokret, dešavanje, akciju. Venera u dobrom aspektu sa Saturnom – podseća na prošlost.

JARAC

Prošlost, posebno od srede – uzima primat u vašim emotivnim relacijama. Isto kao i sve ono što se vezuje za porodicu, intimu, bliskost. Pred vama je rešavanje važnih pitanja – nekima selidba, nekima useljenje, nekima početak zajedničkog života, renoviranje, a nekima i bavljenje pitanjima koja su odavno trebala biti rešena….a nisu. I zato sada donose napetost i nervozu. Rešavajte sve sada i odmah, pokrećite, ne čekajte da se sve dodatno zakomplikuje. Slobodni Jarčevi – Merkur se vraća u vaše polje ljubavi da vas podseća na stare znance, na prošlost, na nešto što niste završili.

VODOLIJA

Jedine stavke koja će malo nervirati ili kočiti Vodolije, koja će tražiti da se na njih obrati pažnja jesu porodična pitanja, bavljenja ukućanima i neka papirologija možda vezana za stambeni prostor. Šta god da je – bavite se time i rešavajte, ne odlažite situacije. Sve ostalo vam ide na ruku – vaša se energija dodatno popravlja od srede, odnos sa partnerom postaje inspirativniji, zanimljiviji i sa više dešavanja i akcije. Takođe – umećete da budete podrška jedno drugom. Slobodne Vodolije – a vala i vi ćete se pokrenuti. Neki od vas – u pravcu novih osoba i novih dešavanja. Veći broj vas – ostaće zaglavljen u prošlosti jer ona nije rešena a samim tim – ne može se nastaviti dalje.

RIBE

Merkur se u retrogradnom hodu vraća u vaše polje komunikacije, susreta – iako će povremeno biti razmimoilaženja i nerazumevanja sa voljenom osobom – ipak ćete na kraju uspevati da pronađete zajednički jezik i dogovorite se. Takođe, sada ćete moći jedno drugom da objasnite neke situacije ili reči koje su u prethodnom periodu napravile problem u vašem odnosu. Trudite se da sada razrešite sve nedoumice i provodite više vremena u zajedničkim aktivnostima i opuštanju. Slobodne Ribe – za neke od vas biće aktuelni povratnici iz prošlosti. Za druge – upoznaćete se sa osobom koju znate samo iz priče.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img