Home HOROSKOP LJUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 15. 05. do 21. 05. 2023.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 15. 05. do 21. 05. 2023.

0
LJUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 15. 05. do 21. 05. 2023.

Procitajte sta vam to donosi ova nedelja na ljubavnom planu…

OVAN

Vaša su raspoloženja dosta promenljiva, psihički i mentalni umor je pojačan, a partner – iako voljan da vam se u velikoj meri prilagodi – traži više vremena i pažnje od onog što vi trenutno možete da date. Momenti nežnosti i bliskosti smenjivaće se sa momentima kada vam svaka sitnica izaziva nervozu. Pojedini zauzeti Ovnovi mogu biti skloni obnovi tajne veze ili kontakta iz prošlosti. Slobodni – ili trenutno imate druge prioritete ili na vidiku nema nikog ko bi zaokupio vašu pažnju. Ulazak Marsa u vaše polje zabave i ljubavi tokom vikenda – otvoriće nove prilike za vas u periodu koji dolazi.

BIK

Direktno kretanje Merkura, dolazak Jupitera nakon dvanaest godina, mlad Mesec – sve se to tokom ove nedelje dešava u vašem znaku, otvarajući pred Bikovima jedno novo životno poglavlje, protkano velikim promenama. U vašim će emotivnim relacijama dosta toga funkcionisati baš kako treba, čak i pored povremene partnerove nervoze. Slobodni Bikovi – u periodu ste pojačane društvenosti, izlazaka, aktivnosti sa prijateljima. Udvarača će svakako biti, ali nisu neke spektakularne prilike da se uđe u bilo šta konkretnije. Neki od vas će imati povremene kontakte sa bivšim partnerima ili simpatijama.

BLIZANCI

Odnos sa voljenom osobom u ovoj nedelji neće biti loš, ali isto tako – neće biti ni nekih posebnih aktivnosti. Kao da ste oboje u nekim svojim filmovima i obavezama i zajednički trenuci, iako retki – doneće uglavnom pozitivnu energiju. U danima vikenda ipak obratite nešto više pažnje na komunikaciju sa partnerom – jer ćete oboje biti pomalo razdražljivi. Slobodni Blizanci – mogućnost za kontakte za bivšim partnerima ili simpatijama i dalje je prilično jaka. Moguće je da ćete za vikend upoznati jednu ili čak dve osobe koje bi mogle zagolicati vašu pažnju. No, za sada – nema konkretnijih dešavanja.

RAK

Jaka nervoza je prisutna kod vas, što povremeno može dovesti do nervoznih i napetih momenata sa partnerom. I vaše će reči i postupci biti kontradiktorni – u jednom trenutku nasmejani, nežni i puni emocija, već u drugom – naelektrisani i spremni da se raspravljate. Partner je dosta stabilan i uglavnom uspeva da pronađe rešenje za ove vaše oscilacije i prilagodi vam se. Slobodni Rakovi – uživate u pojačanoj društvenosti i kontaktima sa osobama koje su vam bliske. Dobar je period i za kraća putovanja ili aktivnosti preko društvenih mreža. Možete se više povezati sa osobom koju odavno simpatišete.

LAV

Vruće – hladno je ono što vas očekuje u narednim danima. Biće pojačanih strasti i u onom lepom, ali i u onom „raspravljačkom“ smislu, biće obostranog tvrdoglavljenja, „odmeravanja snaga“, a verovatno će se u sve to umešati i dašak ljubomore. I partner i vi umete da budete teški i zadrti, ali isto tako – umete i da popustite i prilagodite se. Birajte u ovoj nedelji drugu varijantu, prva će doneti samo tenzije. Slobodni Lavovi – od vikenda, kada Mars pređe kod vas a vaš vladar Sunce uđe u aktivni i pokretni znak Blizanaca – već možemo da pričamo o tome da se mnogo toga na bolje u ljubavnom smislu menja kod vas.

DEVICA

Prisutan je šareniš u partnerskim odnosima, a da li je više dobrog ili lošeg – zavisi od samog temelja odnosa i koliko je on suštinski stabilan. Jer, jake veze – one u kojima se partneri trude da iskomuniciraju svaki potencijalni problem – lako dolaze i do rešenja i stabilnosti. No, oni odnosi u kojima je još od leta prošle godine pa na ovamo krenuo neki vid zahlađenja – čas se dižu, a čas padaju. Ulazak Marsa u polje tajni i podsvesti od vikenda nije jednostavan tranzit za ishendlovati jer će aktivirati preispitivanja odnosa i pojačati sumnje. Slobodne Device – preko društva i prijatelja vam se „nameštaju“ lepe ljubavne prilike.Nastavak na sledecoj strani…