spot_img

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 04. 07. do 10. 07. 2022.

Ulazimo u divnu  nedelju,  pogledajte  sta nas ocekuje na ljubavnom planu …

OVAN

Emotivna kolebanja i oscilacije mogu obeležiti prva dva dana neredne sedmice. Bračni, porodični, ljubavni odnosi  u ova će dva dana pretrpeti rolerkoster osećanja, strahova, besa, strasti, izvlačenja pitanja i osoba iz prošlosti. U tom su periodu jako bitne vaše reakcije – to kako ćete i da li ćete odreagovati na problem, provokaciju. Jer, na ivici ste živaca. Ako izbrojite do deset i iskulirate – naći ćete pravo rešenje. Ostatak nedelje je dobar, sem vikenda kada se možete podžapati sa članom porodice. Slobodni – pored prošlosti, koja je primarna – za vas su otvoreni flert i avantura i na dalje.

BIK

Odnos sa voljenom osobom varira. Čas postoji tenzija, uzburkane misli, napetost u vama i u odnosu – a čas sve funkcioniše lagano i opušteno, kao da nikakvih briga ni kao par a ni samostalno – nemate. Neki zajednički planovi će polako početi da izlaze na dnevni red – najpre oni koji se vezuju za putovanje i odmor. Oboma vam je sada ovo potrebno i donelo bi vam rasterećenje. Slobodni Bikovi – u periodu ste obnove komunikacije sa bivšim simpatijama, ljubavima, poznanicima, prijateljima. Ali isto tako – u periodu ste kada se možete pokrenuti ka osobi koja vas interesuje, kao i ona prema vama.

BLIZANAC

Možete brzo i lako isprovocirati partnera, ali ćete još brže i lakše uspevati da stvari ponovo vratite u normalu. Neka vaša detinjasta i promenljiva ponašanja mogu ići na živce dragom vam biću – ali vi ste trenutno više nego sposobni da situaciju okrenete u svoju korist. Za vas se i dalje nastavlja period lakoće i opuštencije – gledajte da svaki minut iskoristite da vam bude lepo sa voljenom osobom i da se povežete još više. Slobodni – ulaskom Merkura u znak Raka – postaćete sentimentalniji i osetljiviji. Lako će vam se misli (a možda i dela) vraćati u prošlost. Nove šanse takođe postoje. Vi birajte gde ćete.

RAK

Ulaskom Merkura u vaš znak u utorak – istine koje ste skrivali sami od sebe (ili za koje ste mislili da ih partner skriva od vas) osvetliće se i pokazaće se. Ono o čemu ste razmišljali u prethodnom periodu, možda planirali da porazgovarate sa partnerom o tome – sada ćete verovatno i iskazati. Iz vas će izbiti emocije koje ćete sada umeti da pretočite u reči i postupke. Otvorićete se i reći partneru ono što vam leži na srcu. Šta će to doneti? Vama – definitivno olakšanje, a vašem odnosu – e, to već zavisi od natalnih postavki kod oboje. Slobodni – kontakt, komunikacija, susret sa nekim će vas zbuniti i uzbuniti.

LAV

Dokle god se uživa, šali, druži, zabavlja, dokle god se na dnevni red iznose lagane, neopterećujuće teme – vaš partner i vi ćete biti sjajno. A oboje ćete se truditi da ništa ne izađe van ovih okvira, to jest da se ne zakopa malo dublje po odnosu, da se ne načnu osetljiva pitanja. A i voljenoj osobi i vama podsvest radi punom parom. Šta li muljate po njoj, šta se pitate i preispitujete, šta vas to muči – Bog sveti zna. I vas dvoje, naravno. Slobodni Lavovi – neko vam se smestio u misli. I koliko god želeli da te misli potisnete, one se kao za baksuz uvek vraćaju. Rovare vam po glavi i bodu vas u osećanja, grickaju vas iznutra.

DEVICA

Prelazak vašeg vladara Merkura u znak Raka u utorak će vam prijati. Slobodnima će doneti lepe kontakte, druženje, stare i nove prijatelje, izlaske, pojačane društvene aktivnosti. Probudiće emocije, probudiće želje. Možda te emocije i te želje nećete moći sada da ostvarite na onaj način na koji želite – ali ipak ćete se osećati dobro. Zauzete Device – vi gurate u pravcu emocija i bliskosti, a partner trenutno baš i nije u tom fazonu, više je zainteresovan da vam oboma podari dobar provod nego za romantična šaputanja. Malo se uskladite, pa podelite vreme – da bude dovoljno i romantike, ali i akcije i provoda. Nastavak na sledecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img