spot_img

ČAS SE VOLE ČAS MRZE? ALI IPAK OSTAJU ZAJEDNO, UPRKOS BROJNIM PROBLEMIMA.

Ludacki se vole, jos ludje se ne podnose. Mogu oni jedno bez drugog, ali su zajedno nepobedivi…

Turbulentne veze nabijene emocijama, ali i čestim svađama, najčešće se završavaju pričom o pravim ljudima u pogrešno vreme. Međutim, postoje i srećnici čiji odnos prolazi kroz razna iskušenja, nailazi na prepreke, čak i do rastanka dođe, ali su oni dokaz da prava ljubav zaista pobeđuje sve, jer im je srećan kraj suđen.ludacki se vole, još se luđe ne podnose u određenim fazama. Mogu oni i jedno bez drugoga, ali zajedno su nepobedivi i mogu da se bore protiv celog sveta.

Lav-Vaga

Ovaj spoj je karakterističan po tome što ih vezuje duboko prijateljstvo na koje ni jedno ni drugo ne zaboravljaju čak ni u momentima kada očima ne mogu da se vide. Lav je veliki osvajač koji smatra da ne postoji osoba koja ne može da podlegne njegovom šarmu, ali kad naiđe na Vagu, shvatiće da mora da promeni pristup.

Zato će se prema njoj ophoditi pre svega zaštitnički i prijateljski. Biće mu potrebno više vremena ali će uspeti da osvoji Vagino srce i smatraće da je tu kraj, a zapravo najznanimljivije tek tada počinje. Pošto je on eksplozivne prirode i vrlo često samovoljan pa smatra da mu je sve dozvoljeno, Vaga će se često naći u ulozi njegovog glasa razuma i savetodavca da zastane i duboko udahne.

Iako je Vaga smirenija, i ona će imati svoje epizode u kojima ne može da se izbori sa Lavovim temperamentom. Kada on oseti da mu Vaga nije stopostotno posvećena i da postoji mogućnost da je izgubi, pokušaće da je pridobije skupocenim poklonima ili izuzetno dobro osmišljenim iznenađenjima.

vaga nije imuna na luksuz koji joj Lav nudi, a njemu je neophodan, ali to njoj nije dovoljan razlog da pređe preko njegove prenaglašene teatralnosti koja je više iritira nego što je zabavlja. Iako im ciljevi u životu nisu identični, oni se drže zajedno ali u njihovom odnosu počinje prilično da škripi kada Lav primeti prenaglašeno flertovanje Vage sa drugima, ma koliko ono bezazleno bilo. Takođe, ako se ne oseti dovoljno voljenim i potrebnim njemu ne treba puno da nađe osobu koja će ga posmatrati sa divljenjem.

Svađe između Lava i Vage su više nego žustre i eksplozivne. Koliko god se činilo da Vaga „usta ima, a jezika nema“, ona se u ovakvim situacijama prikazuje Lavu u potpuno drugačijem svetlu.Zato je tokom njihovih rasprava ona glavni govornik dok on, začudo, više sluša nego što iznosi kontraargumente. On će pre da se pokupi i ode, jer Vaga od njega zahteva da smanji doživljaj sa posesivnošću i netolerancijom, nego što će ostati da isteraju sve na čistac.

Strelac- Ribe

Još jedan astro par koji je na prvi pogled spoj nespojivog. Strelac je pravi osvajač kog ne zanimaju društvena pravila već se potpuno nekonvencionalno ponaša, dok Riba robuje mnogim predrasudama i istovremeno mašta o ljubavi iz bajke. Dok je ona povučena, on bez blama pokazuje svoju naklonost i želi da što pre dođe do konkretizacije njihovog odnosa.

On je više čulan, strastveni tip kojem treba vremena da otkrije svu dubinu osećanja koja u njemu postoje, ali ga Riba neodoljivo privlači zbog svoje, gotovo detinje, romantične predstave o životu. Nastavak na sledecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img