LJUBAVNI HOROSKOP ZA 24. MART 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 24. MART 2020.

23. марта 2020. Off By totiko

OVAN

Imate nameru da iskreno razgovarate sa partnerom o nekim zajedničkim problemima koji se odnose na stambeni prostor ili na proširenje zajedničkog posla. Ako ste slobodni, možete očekivati poziv od Vodolije.

Naporan dan jer ste skloni da precenjujete svoje sposobnosti, kako fizičke tako i intelektulne. Iscrpljeni ste i trenutno niste spremni da se previše angažujete, naročito ne na više poslova. Budite spremni da prihvatite savet jedne Vage ili Raka.

 

BIK

Nekome je stalo da vas uveri u iskrenost onoga što priča i vi ćete biti spremni da prihvatite čak i neko nelogično objašnjenje za postupak za koji u stvari nemate baš mnogo opravdanja. Moguće udvaranje od strane Raka.

Dan vam može doneti dobre poslove ponude posebno u okviru privatne firme. Niste načisto kome da verujete jer vam oni na koje se oslanjate kada je u pitanju poslovni savet skloni da vam daju različita mišljenja. Mnogi pokušavaju da utiču na vaš stav.

 

BLIZANCI

Ne bi trebalo da previše ozbiljno doživljavate sve što vam kažu Devica ili Vodolija naročito ako se poznaju. Jedan Strelac je možda uporan u želji da sa vama ostvarit dobru komunikaciju ali vama nešto nije jasno u njegovom ponašanju.

Dan vam donosi mogućnost saradnje sa osobama koje su veoma ambiciozne i doživljavaju vas kao rivala. Rastrzani ste između potrebe za sadržajnim društvenim životom i profesionalnih obaveza. Želite da se dogovorite sa jednim Lavom oko novog posla.

 

RAK

Moguće je da partner ima problema o kojima ne želi da priča i uveren je da će ih sam rešiti i bez vaše pomoći. Imate način da se uverite da li je partner iskren kada priča o prošosti ili da li želi da sa vama nastavi vezu. Previše ste iskreni prema njemu.

Ovo bi mogao biti naporan dan za one koji nisu dobro organizovani i koji nisu spremni da se uključe u veliki projekat ili nemaju afinitet prema timskom radu. Ako radite sa ženama, mogu vam praviti probleme jer će svaka od njih imati svoje ideje. Pokušajte da im nametnete svoju volju.

 

LAV

Vaš znak je jedan od onih koji uživa u životu i sređuje ga onako kako njemu odgovara. Ako ste mladi i u vezi sa nekim ko često putuje, verovatno vam je teško da mu budete verni pošto izazivate pažnju gde god se pojavite.

Verujete da ćete svojom ubedljivošću uspeti da uverite one koji nemaju mongo poverenja u vas da bi trebalo da vam pruže šansu za zajednički posao. Ako se radi o strancima sa kojima niste imali naročito uspešnu saradnju, odustanite, čekajte da oni pozovu vas.

 

DEVICA

Za slobodne Device postoji mogućnost veze sa nekim ko neće baš biti tako veran kako ćete od njega očekivati ili ko neće reći istinu o sebi a ako ste u vezi ili braku, sledi scena. Moguć je susret sa nekim ko vam oduvek bio izuzetno drag.

Dan vam donosi veliku satisfkaciju, naročito u radu sa onima koji su spremni da se maksimalno angažuju a da vi budete osoba u senci. Niste spremni da preuzmete na sebe rizik za posao za koji vam niko ne garantuje uspeh. Moguć poziv za sastanak sa Rakom.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2