Home HOROSKOP LAV, VAGA I JARAC – Od PETOG februara kreće pun Mesec u Lavu, dva znaka horoskopa će zgrnu BRDO LOVE, a jedan će da se MUČI ceo mesec!

LAV, VAGA I JARAC – Od PETOG februara kreće pun Mesec u Lavu, dva znaka horoskopa će zgrnu BRDO LOVE, a jedan će da se MUČI ceo mesec!

0
LAV, VAGA I JARAC – Od PETOG februara kreće pun Mesec u Lavu, dva znaka horoskopa će  zgrnu BRDO LOVE, a jedan će da se MUČI ceo mesec!

 

Astrolozi su sigurni da nam pun mesec 5. februara 2023. godine donosi pregršt novih mogućnosti i srecne dane za ove znake horoskopa bice najbolje do sada. A na vama je da iskoristite taj dan najbolje što znate.

Život nam ponekad deluje previše ozbiljno, a pun mesec u Lavu podseća da je vreme da se vratite sebi i zasijamo svojom unutrašnjom svetlošću, da budemo ono što jesmo. Tokom ove lunarne faze aktivan je Uran, planeta koja može doneti neizvesnost. Uran potresa stvari da nas probudi i osvesti, odnosno motiviše nas da vidimo stvari iz drugačije perspektive.

Podsetite se, kada promenite ugao iz kojeg gledate stvari, promeniće se i stvari koje gledate. Sa promenom u perspektivi, možda želimo da promenimo stvari u svom životu ili da stvarima pristupimo na novi način. Možemo doneti iznenadnu odluku ili konačno odlučiti da preduzmemo nešto o čemu smo razmišljali.

Za Lavove i Vage biće vrlo profitabilna godina, dok se Jarčevi neće najbolje provesti

Lavovi

Pun mesec koji kreće 5. februara doneće vam pregršt novca. Trud i zalaganje će se isplatiti, očekuju vas značajne nagrade.

Dragi Lavovi, vaše emocije će biti intenzivne sa željom da sve mijenjate iz korijena.

Akcije i ambicije dolaze do kulminacije i vi želite promjene u svom životu.

Kod vas je pun Mjesec i svi Lavovi trebaju biti oprezni par dana prije i poslije, posebno kada trebaju donijeti neku odluku pa bi bilo najbolje da to bude od 11. februara.Nastavak na sledecoj strani…