-8.1 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022
spot_img

LAV: Sa pravom nosi KRUNU, jer je NAJJAČI, NAJVESELIJI i NAJUSPEŠNIJI znak Zodijaka!

Svaki znak je poseban i svoj, svako je na neki način drugačiji, ali je samo jedan znak rođen da bude najbolji, a to je Lav.

 

 

 

Lav je peti znak Zodijaka. Pored toga što je vatreni znak, on je i muški znak, pa su zato svi Lavovi i Lavice srčani i ne prezaju ni od čega. Može se reći da, ne samo što je kralj džungle, on je kralj i Zodijaka. Sunce je njegova vladajuća planeta, a to znači da uvek mora da bude u centru pažnje. Dobri su prijatelji, odani i vrlo zabavni. Sa Lavom je uvek zabavno i on se trudi da ne opterećuje druge svojim problemima. Uvek se trudi da bude zanimljiv, da ispriča na najdramatičniji način čak i dogodovštine iz taksija, tako da je uživanje slušati ga. Ako ste u takvom društvu, zabava je zagarantovana. Lav nikad nema probleme da donese neku odluku i tačno zna šta hoće i kako to da ostvari. Nikad mu ne stajte na put jer će Vas sigurno skloniti, kao i svaku prepreku. Uporan je i ne odustaje ako mu je nešto bitno. Ide pravo do cilja, ako je to na njegovoj listi prioriteta.

 

 

Lav je uvek odan. On provodi vreme samo sa ljudima koji su mu bitni. Bira društvo i ako izdvoji vreme za Vas znajte da ste mu bitni i da mu je sigurno stalo do Vašeg mišljenja. Nije zlopamtilo, zna da oprosti, ali ne i da zaboravi šta se desilo sa nekim starim prijateljstvima. Poštuje druge i očekuje to isto od drugih. Ako izigrate njegovo poverenje, neće nikad više ništa biti isto. Lav je vrlo ponosan i voli da hvali sebe i da ga drugi hvale. On čak i traži pohvalu. Ima veoma idealizovanu sliku o sebi i voli sebe. Zato i ne dozvoljava da mu neko kaže kako on nije najbolji u svemu, u apsolutno svemu. On nosi nevidljivu krunu na glavi i ponaša se kao da vlada svetom. Istina je da dobro vlada sobom i da zna svoje kvalitete.

 

 

Ne postoji ono sto osoba rodjena u ovom znaku nije u stanju da uradi kada  nesto pozeli. Zapravo moramo da kazemo da je on bice koje  zna sta  hoce i bice koje ume to da dobije. On  je poseban po svemu, ali mu je na prvom mestu emocija iako svi misle da je u pitanju samo njegov ponos. Jako je vazno da kazemo da ne postoji rec nemoguce kada je Lav u pitanju. On cini sve za ljubav i uvek su mu na prvom mestu oni koje voli.  Ali, istina je da je to  manje poznata cinjenica, jer Lava morate  mnogo dobro da poznajete da biste mogli da kazete istinu o njemu. Misli se da je on ponosan i hladan i da je bice koje voli samo sebe, ali to je daleko od istine. On je zapravo jedna velika duša od čoveka, samo što nema potrebu da na svakom koraku pokazuje i dokazuje svoje emocije. Radije će da glumi da je hladan, nego da dozvoli sebi da pokaže svoju slabost. Uvek se bori za svoje želje i ciljeve i nema toga što ne može da ostvari.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,135PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img